Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 45 minut kupa i śpiewy Mam ochotę go dusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 A propos spania - czy to źle, ze Weronika śpi ze mną w jednym łóżku? Pepe Paweł spał z nami do momentu, kiedy skończył 3 miesiące. Wtedy zaczęłąm go odkładać do łóżeczka. Nie robił wtedy żadnego problemu Myślę, że to, że jeszcze śpisz z Weroniką nie jest złe, byle mała w odpowiednim momencie przyzwyczaiła się, że ma swoje łóżeczko i tam trzeba spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 45 minut kupa i śpiewy Mam ochotę go dusić Tak nieśmiało zapytam - żyjecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 45 minut kupa i śpiewy Mam ochotę go dusić Tak nieśmiało zapytam - żyjecie...? Tak, tak Kiedy to pisałam, to właśnie zasnął i od niego wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 moj szkrab sypia w lozeczku,ale czesto jak go karmie to zasypia u nas w lozku, z racji tego ze nadal piers zajada to zasypia wtulony we mnie.a jak zasypia sam w lozeczku to tez sa spiewy, tance jeszcze nie bo maly, ale na zcworakach a jakze, wstaje po szczebelkach palcami potrafi 30 minut stukac, a tylko zaglada czy jedst ktos z nim w pokoju, bo jak nie to placz, i wiem ze powinnam wyjsc, ale i tak nie mam co robic to sobie patrze. taki slodki jest. i zaczal mowic mamama. narazie na pewno tak chaotycznie, ale juz cos, oprocz bababa i papapa teraz jest mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kiedy dziecko zaczyna wstawać o ludzkich porach? MAm na myśli godziny po ósmej. JAk ja tęsknię za obudzeniem się z własnej woli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 11.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Myslę że wszystko zalezy od dziecka. Kiedy mój syn miał roczek, półtora sam zasypiał, w nocy wypijał butelkę mleka, pustą odstawiła na komodę i zasypiał ponownie. Wtedy myślałam że jesteśmy bardzo mądrymi rodzicami, przecież tak dobrze ułożyliśmy nasze dziecko. Dzisiaj już staram się nie wypowiadać w kwesti wychowywania dzieci. Moja córeczka ma rok i osiem miesięcy i budzi sie w nocy po dwa, trzy razy. A od kiedy wróciłam na stałe do pracy, praktycznie sypia z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kiedy dziecko zaczyna wstawać o ludzkich porach? Mam na myśli godziny po ósmej. JAk ja tęsknię za obudzeniem się z własnej woli . Moje dziecko wstaje o 6 rano więc ode mnie pocieszenia nie usłyszysz Ma półtora roku i ja też tęsknię za obudzeniem się z własnej woli Ponoć na bank dziecko chce spać dłużej jak do szkoły na 8 rano musi iść Ale na to jeszcze obie musimy troszkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kiedy dziecko zaczyna wstawać o ludzkich porach? MAm na myśli godziny po ósmej. JAk ja tęsknię za obudzeniem się z własnej woli . Weronika budzi się zazwyczaj między 7 a 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 11.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a my jesteśmy skowronkami i wszyscy wstajemy 5-6 rano więc mi odpowiada u nas nadal walka z sikaniem w majtki 2,2 latka Wedelka i weź bądź mądry co do mojego rozpęknięcia się to KTG dzisiaj nic niewykazało ale tętno dzidzi zanikało z powodu palących!!!! położnych bo było siwo w gabinecie wrrrrrrrrrrr lekarz stwierdził że jeszcze parę dni wytrzymam choć niegwarantuje że za godzinę się nierozpęknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 11.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 u nas w nocy 3 pobudki i rano koniec spania 7-8. nie jest zle, ale tez sie nie wysypiam, praca, i teraz przeziebienie, tak mi daja w kosc, ze marze o tym urlopie jak o niczym innym na razie. wiem ze to dopiero 7 miesiecy dla niektorych ale dla mnie juz 7.trzymam kciuki za rozpekniete.....to lada moment.....niby tesknie za takim noworodkiem, ale z dwojka teraz to bym spala na stojaco.poczekam jeszcze troszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Emems ty jeszcze tu? A ja to chyba los na loterii wygrałam. Moje dziewczynki bardzo szybko przesypiały całe noce i budziły się 9 rano. Starsza to nawet napędziła mi swojego czasu wielkiego stracha. Pierwszą noc przespała mając 1,5 m-ca, a ja razem z nią. Kiedy obudziłam się po 8, biegiem leciałam, aby sprawdzić czy dziecko oddycha A ona spała jak aniołeczek. I tak jest do dziś, uwielbiają spać, tyle tylko, że do szkoły ciężko wstawać. Młodsza pierwszy raz do szkoły będzie chodzić codziennie na 8.00. Stwierdziła, że chyba tego nie wytrzyma. Pozdrawiam wszystkie niewyspane mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 aga Współczuję tych 3 pobudek w nocy Dla mnie to było straszne, doskonale pamiętam Na szczęście Paweł odkąd skończył 8 albo 9 miesięcy przestał jeść w nocy i tym samym przestał się w nocy budzić. Tylko to wstawanie o 6 Ja rannym ptaszkiem nie jestem, mój mąż też nie więc cierpimy bardzo. Choć odpukać, był i taki miment, kiedy Paweł wstawał 4.30 - 5 i trzeba było z nim na dwór od razu iść Kurna tak mu się poranki na wsi podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 11.09.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 o jakby tak pzrestal sie budzic w okolicach tego 9 mies. to bym byla happppy. ale nie wierze. mysle ze poki cyc bedzie to on sie bedzie miziolil w nocy. probuje smoczkiem go oszukac, ale nic z tego, a butla jest beeeee.i wola mamamama.a poki nie robilam to mialam w nosie, w ciagu dnia duzo sobie odpoczelam. ale teraz praca. komputer, faktury. padam przed monitorem, ale musze sie poswiecic, musimy ten domek zbudowac i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.09.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A ja nie narzekam na nocne wstawanie. Weronika budzi się 2-3 razy, przebieram ją, przytula się do cycka, zjada i zasypia. Rano ze wstawaniem nie mam problemu, wysypiam się. No, może w pierwszym miesiącu było trudno, gdy się przestawiałam na bycie mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 co do mojego rozpęknięcia się to KTG dzisiaj nic niewykazało ale tętno dzidzi zanikało z powodu palących!!!! położnych bo było siwo w gabinecie wrrrrrrrrrrr lekarz stwierdził że jeszcze parę dni wytrzymam choć niegwarantuje że za godzinę się nierozpęknę Palacych połoznych??????????????????? To gdzie Ty będziesz rodzić???? Z tym KTG bywa różnie. Ja w poniedziałek rano wg badania nie miałam nawet najmniejszego skurcza, a wieczorem jechałam na porodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 11.09.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ja tez nie narzekalam. ale teraz tak. jesli sypiam po 4 - 6 godzin na dobe to niestety nie bede sie smiac z tego powodu. a pracuje od 9 do 18. potem nacieszyc sie malym, kapanko, usypianko. i reszta domowych zajec. pranie prasowanie sprzatanie itd. gotuje maz na szczescie. pomaga bardzo, ale tez do wieczora pracuje. ale ja nie placze. silna osoba jestem i dam rade. co ja pierszwa czy co, uwielbiam byc mama, a te niedogodnosci mina. i bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kiedy dziecko zaczyna wstawać o ludzkich porach? Mam na myśli godziny po ósmej. JAk ja tęsknię za obudzeniem się z własnej woli . Moje dziecko wstaje o 6 rano więc ode mnie pocieszenia nie usłyszysz Ma półtora roku i ja też tęsknię za obudzeniem się z własnej woli Ponoć na bank dziecko chce spać dłużej jak do szkoły na 8 rano musi iść Ale na to jeszcze obie musimy troszkę poczekać a moje śpi do 9.30 a chodzi spać tak przed 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 11.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 premium.. u nas wszystko w przebudowie i remontach.. więc jedna wielka prowizorka na porodówce.. rozumiesz ale ekipa wspaniała... mimo dymu na izbie przyjęć w sumie kobieta budująca jestem.... i rodzić będę na (prze)budowie...... szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 premium.. u nas wszystko w przebudowie i remontach.. więc jedna wielka prowizorka na porodówce.. rozumiesz ale ekipa wspaniała... mimo dymu na izbie przyjęć w sumie kobieta budująca jestem.... i rodzić będę na (prze)budowie...... szpitala Haha Ja zdążyłam urodzić przed remontem swojego szpitala. Zbieg okolicznosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts