Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

mbz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam synka bliźniaka (4 m-ce) to najspokojnijsze i najbardziej roześmiane dziecko w okolicy jak mówi jego 3 letnia siostra "on się miecha mamo, miecha się" (tłum. on się uśmiecha) Jest ulubieńcem moich koleżanek. Ciekawe jakie ziółko z niego wyrośnie :D :D

emems

serdeczne gratulacje, prześliczna dziewczynka :D

u nas znaki (a co za tym idzie i charakterki :wink: ) są bardzo konkretne :

ja - skorpion

mąż - skorpion

synek - koziorożec

generalnie mieszanka wybuchowa http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a136.gif

Dosia i ty żyjesz? Mam podobną konfigurację tylko ja do niej nie pasuję. W moim domu ciągle iskrzy :D

U nas jest tak;

Ja - Rak

Mąż - Wodnik

Dziewczyny to Byki i niby ten sam znak ale różne sa jak dzień i noc.

Tak więc jak widac różnie to bywa 8)

Zresztą ja z moim mężem już dawno powinnismy sie pozabijać a jakoś jesteśmy razem 16 lat :)

Choc czasami bywa ciężko z tym wodnikiem :wink: :)

Aniu najważniejsze żeby zdrowe było :)

mam synka bliźniaka (4 m-ce) to najspokojnijsze i najbardziej roześmiane dziecko w okolicy jak mówi jego 3 letnia siostra "on się miecha mamo, miecha się" (tłum. on się uśmiecha) Jest ulubieńcem moich koleżanek. Ciekawe jakie ziółko z niego wyrośnie :D :D

jakbym czytała o swoim Bartusiu :D

tak mu zostanie, bliźnięta są bardzo pogodnymi dziećmi :D

Witam wszystkie mamuśki,

już dawno szukałam takiego forum. Mamy dwie córcie - starsza Basia - waga z ładną data urodzin: 01.10.2002

Młodsza Maja 30.05.2007 - bliźniak. Ja byk, a mąż - ryby.

Teraz mamy kwiatek w planie domowym, bo marzymy o własnym domu ale ciężko jest zdecydować się na projekt. Ja jestem idealistką - bardzo spodobał mi się pomysł domu pasywnego zwłaszcza Lipińskich. Ale przy dwójce dzieci nie mamy szans na taki eksperyment - mój mąż lubi ciepełko.... a kto utzryma w takim domu temperaturę 23 - 25 st.?Pozdrawiam wszystkie idealistki :)