Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

mbz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga co to za zwierzak na Twoim emblemacie biegnie ?

Nasz pies :)

W pierszym looku :o myślałam że to królik bo jesteśmy świeżymi właścicielami wciąż uciekającego królika ale w drugim looku :o to chyba dog niemiecki - jeśli nie to czeka mnie wizyta u okulisty :o :D :o :D

dziękuję z przemiłe powitanie! :D

W pierszym looku :o myślałam że to królik bo jesteśmy świeżymi właścicielami wciąż uciekającego królika ale w drugim looku :o to chyba dog niemiecki - jeśli nie to czeka mnie wizyta u okulisty :o :D :o :D

a ja na początku myślałam, że to koza... :wink: ale tylko na początku, Aga J.G! :D

nie raz już słyszałam, że mi przejdzie... :wink:

fakt - nie wiem, jak to będzie finalnie, ale póki co zapału nie tracę :wink:

nie uważam, że posiadanie większej ilości dzieci jest obowiązkiem, to jest po prostu ciekawsze :D

a wygodnicka to byś była, gdybyś uważała, że masz o dwie córy za dużo :lol: :wink:

Cześć dziewczyny.

Przedstawiam się

Lea 16.03.2000

Łukasz 14.02.2007

No i na tym chyba niestety koniec, bo mamą nie młodą niestety już jestem :roll: Wcześniej trzeba było wpaść na pomysł, że dzieciaki to taka fajna sprawa!

Fajny pomysł z tą grupą. Odpocząć od tego budowania można!

W avatarze jest jeszczeMax (mieszniec doga niemieckiego z owczarkiem) 11 lat, najcierpliwsza niańka pod słońcem.

Jasia życzę powodzenia ! Jestem jedynaczką a mój mąż ma 3 rodzeństwa wybraliśmy ten drugi model głośniejszy,zabierający więcej czasu jest nas wszyskich sześcioro + wielki biały pies + stare kocisko + uciekający krolik

bosko!!! :D

PS. pies i kot w planach a o króliku jeszcze nie myślałam... :wink:

:o :o :o :o

a ja zawsze widziłam tam kozła :o

Córa mnie męczy o królika... Nie wiem tylko, czy pies i królik to dobry pomysł :-?

Raczej nie ma co marzyć o idealnej symbiozie. Pies chce skonsumować królika pomimo pełnego brzucha a królik ze strachu nic nie może przełknąć. U nas kontakty są pod ścisłą kontrolą. :D

Drogie mamy, jak rozwiązałyście problem z pieluchami? Chcę nauczyć starszego syna(dwa lata) siadania na nocnik ale on ciągle mówi ''nie''. Usiądzie tylko w tedy jak młodszy syn (ponad rok) siedzi .Ale jak chce siku albo kupkę to zaraz wstaje ,płacze muszę mu pieluchę założyć i w tedy robi co trzeba.A później mówi '' mama kupa'' dla niego nie ma siku czy kupka :D . I tak widzę pewien postęp bo kilka miesięcy temu jak go na nocnik sadzałam to bardzo płakał i nie było mowy o siadaniu na nocnik. Nie zmuszałam bo to jeszcze gorzej. Młodszy syn jeszcze nie woła ale jak go nasadzę to za każdym razem coś zrobi.Są dni ,że pieluchę tylko raz dziennie zmieniam :D .Myślę,że z młodszym nie będzie problemu.