Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

mbz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć dziewczyny,

wszystkie maluchy super!!!

Moje juz słodko spią 3 noc w nowym domku!!! tak ,tak juz mieszkamy- nareszcie. jeszcze pełno kurzu,nierozpakowanych kartonów ,ale jest super!!!!

dziewczyny zniosły zmiane bezproblemowo,maluch tylko rozpracowuje schody-nie mamy jeszcze drzwiczek do zamykania wejścia i zastawiamy czym popadnie. jak sie przedostaje przez barykadę to sunie na górę w takim tempie,że ledwo zdążę ją złapać.

Wkleję potem ich zdjęcia-jak przypomne sobie jak to sie robi

Oj, leci czas ,leci :lol:

Paweł ma 89 cm i 15 kg :lol: Zaraz po urodzeniu było 61 cm i 4,750 kg więc rośnie chłopina jak na drożdżach, ale też sprawny, silny i dzielny jest niesamowicie, więc chyba nie w same mięśnie pochłaniane jedzonko mu idzie :lol:

O imieniu dla kolejnej latorośli jeszcze nie myślałam, najpierw chcę wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka, a później będziemy się zastanawiać. Chociaż mój mąż w przypadku dziewczynki cały czas się odgraża, że będzie Jagoda Malina :lol:

Oj, leci czas ,leci :lol:

Paweł ma 89 cm i 15 kg :lol: Zaraz po urodzeniu było 61 cm i 4,750 kg więc rośnie chłopina jak na drożdżach, ale też sprawny, silny i dzielny jest niesamowicie, więc chyba nie w same mięśnie pochłaniane jedzonko mu idzie :lol:

O imieniu dla kolejnej latorośli jeszcze nie myślałam, najpierw chcę wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka, a później będziemy się zastanawiać. Chociaż mój mąż w przypadku dziewczynki cały czas się odgraża, że będzie Jagoda Malina :lol:

Pięknie cudnie :D

to i ja wkleję moje najmłodsze Słoneczko :D :D :D

fotka prawie aktualna- robiona miesiąc temu... ;)

http://niktczylija.blox.pl/resource/Kotek.jpg

starsze nie chcą się ostatnio fotografować... ale mam taka rodzinna fotkę zaraz po narodzinch Amelki gdzie udało mi się zebrać wszystkie moje dzieci do kupy ;)

http://manta.univ.gda.pl/~mgrzywac/Kotki_mainkun1.jpg

prawda, ze wesołą mam gromadkę? ;)

ps. edytowane za sugestią kaśka maciej...