Olkalybowa 16.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ja Pawłowi nawet nie próbowałam niczego zsuwać, bo tak sobie myślę, po czym to zsuwać???? Przecież on tam jeszcze nic nie ma! Pawełek jest dziewczynką? poszukaj dokładnie na pewno coś tam ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja Pawłowi nawet nie próbowałam niczego zsuwać, bo tak sobie myślę, po czym to zsuwać???? Przecież on tam jeszcze nic nie ma! Pawełek jest dziewczynką? poszukaj dokładnie na pewno coś tam ma Nie mam lupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 17.03.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 powituję nowe mamy jak juz jestescie w temacie genitalnym może wiecie coś nt wodniaka jądra? u mojego synka lekarka niedawno przypadkiem stwierdziła niewielkiego wodniaka. Pytała się jak długo tak ma a mi się wydaje, ze od urodzenia miał jedno jąderko troszkę większe... Przy czym oglądany był wielokrotnie na bilansach i nikt wcześniej mi nic takiego niezasugerował, tyle tylko że obydwa prawidłowo zstąpione. W każdym razie mamy skierowanie do poradni chirurgicznej tylko nie mam się jak wybrać. Spotkałyście się z czymś podobnym? Jak to sie leczy- tzn wiem ze chyba jest jakiś zabieg, ale jaki?? w szpitalu czy w zabiegowm, w znieczuleniu czy jak? nie wiem na co się i synka nastawiać... a tak poza tym u nas gehenna chorobowa trwa do tego stopnia, ze z Małą wylądowałyśmy w szpitalu w ubiegłym tygodniu- po tygodniu kłócia duspka kaszel z wymiotami nie minął, zabrakło miejsca na pupie i poszliśmy na wenflon. Na szczęście szybko nas wypuścili. Teraz obserwuję, czy nie załapałyśmy tam jelitówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 O rany, mocca! Serdecznie współczuję i życzę dużo, dużo zdrówka! Oby z wiosną było już tylko lepiej i spokojniej! Trzymajcie się! Co do jąderek - nie pomogę, o takiej sytuacji nawet nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.03.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam wszystkie nowe mamy te "stare" zreszta tez no i nie pamietam, czy juz gratulowalam viceprezesowi, wiec na wszelki wypadek pogratuluje raz jeszcze - a co do kupek kochany - to jak niemowle jest tylko na peirsi, to moze i kilka dni kupki nie robic - tak latwo sie ten pokarm trawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.03.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mocca - a ile lat ma Twoj synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam wszystkie forumowe mamy Mam na stanie dwoje dzieciaków: Anielkę, ur. 10.2005 i Antka, ur. 10.2007. Z przyjemnością do Was dołączę, jeśli mnie przyjmiecie I od razu pytam - czy któraś z Was nosi/ła dziecko w chuście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Magdzia - w huscie nie ale juzynak amoja nosiła w takim nosidle (mały leżał na brzuchu mamy) mbz- dzięki za życzenia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam wszystkie forumowe mamy Mam na stanie dwoje dzieciaków: Anielkę, ur. 10.2005 i Antka, ur. 10.2007. Z przyjemnością do Was dołączę, jeśli mnie przyjmiecie I od razu pytam - czy któraś z Was nosi/ła dziecko w chuście? Hej Magdzia! Ja osobiście nie, ale moja dobra koleżanka jest tym "zakażona" Swoją córeczkę nosi i swoje następne też będzie, już przepadła, to tak jakby "nałóg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Hej dziewczyny Ja też chętnie dołączę. Mam 9-cio miesięczną Zosię. mocca - my jesteśmy po tym samym. kaszel z wymiotami. do tego biegunka. trzy tygodnie się z tym bujaliśmy. po badaniach wyszło że to wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Hej Magdzia! Ja osobiście nie, ale moja dobra koleżanka jest tym "zakażona" Swoją córeczkę nosi i swoje następne też będzie, już przepadła, to tak jakby "nałóg" No właśnie ja też jestem I mam nadzieję, że którąś z Was zarażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja to mamusia starej daty za moich czasów takich cudów nei było Ale miałam nosidełko i moje dziewczyny nie cierpiały tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 19.03.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Były były, od setek (tysięcy?) lat kobiety noszą swoje dzieci w takich czy innych chustach, ale nam się o tym zapomniało Tu ciekawe informacje: http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/noszenie_w_dawnej_Polsce a tu fajne stare zdjęcia: http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/polskie_chusty W Polsce niedawno chusty wróciły do łask, ale w Niemczech we współczesnej formie znane są od 30 lat. Są specjalne instytuty, szkolenia, kursy, doradcy... Ja przy starszej też nie znałam tego cudu, też miałam nosidełko, też go nie znosiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja mam nosidełko ergo. Ale Zosia zbyt ruchliwa na wsadzenie ją do czegoś na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mi się wydaje że moje laski poprostu potrzebowały swobody one ogólnie mało chciały na rączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 nt wodniaczka jądra pediatra w 3 miesiącu u Jeremiego stwierdzila wodniaczka przy kolejnej wizycie u innego pediatry zapytalam co o tym sądzi i powiedział że nie trzeba się tym martwić bo wodniaczek jest mały i najprawdopodobniej się sam wchlonie więcej tematu nie poruszałam chyba się wcłonął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didaii 20.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A my mieliśmy nosidełko Wsadziłam w nie Mikołaja dokładnie 1 raz i stwierdziłam, że jemu jest niewygodnie, mi jest niewygodnie i w ogóle do niczego to nosidełko. I leży teraz gdzieś w kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A my mieliśmy nosidełko Wsadziłam w nie Mikołaja dokładnie 1 raz i stwierdziłam, że jemu jest niewygodnie, mi jest niewygodnie i w ogóle do niczego to nosidełko. I leży teraz gdzieś w kącie ja też nie używam bolą mnie ramiona ale jak 2 starsze dziewczynki były małe i dwa wozki nie mieściły się do samochodu to zabieraliśmy spacerówkę i takie nosidełko na plecy (fajne jak mąż nosił bo mnie zawsze bolą ramiona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.03.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wszystkim Mamusiom (i Tatusiom tez) zycze wszystkiego najlepszego na nadchodzace Swieta http://images34.fotosik.pl/186/8997b011a48e2ca4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja też się dołączam do życzeń Radosnych Świąt z Waszymi Maluszkami http://www.mouserunner.net/anne_geddes/index_content/anne_geddes_preview_2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts