Rom 30.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ale się cieszę Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aga nie ma co gdybac trzeba się starać, a to jak bedzie nikt nie wie. Ja mam za soba dwie ciąże przebiegane, dziewczyny urodzone po terminie zdrowe jak ryby. A teraz już nie było kolorowe i cały czas drżę o kruszynkę, choć myślę że już wychodzimy na prostą Rom ogromen gratulki i trzymam kciuki żeby dziewczynki jak najdłużej siedziały w brzuszku Monka dobrze że wyniki się poprawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.02.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Powodzenia dla oczekujących na dzidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A ja już padam na pysk z powodu kolki...wpróbowałam już wszystkoi kompletnie nic. Karmię piersią więc kazali mi się ograniczyć już teraz do mięsa chudego i 3 warzyw oraz jabłka. reszta kompletnie won...mam juz zaawansowana anemie i zastanawiam się jak to sie skonczy, a mała placze iplacze zwariowac mozna poradzcie co robilyscie z kolkami i kiedy to mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 08.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 nam, a dokładnie naszej córci pomógł lek o nazwie saab simplex, niestety w polskich aptekach go wówczas nie było i sprowadzaliśmy od zachodnich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Olenka dziekuje, wlasnie go zamowilam u kolegi co do niemcowa jezdzi.ob pomogl bo juz nie moge i wyskocze przez okno fix chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witam szukam mam które budwały, budują, mieszkają w okolicach miedzy Wyszków Różan Ostrów Mazowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 01.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ale tutaj cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.06.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 chce tylko powiedziec ze sabsimplex jest genialny. jak ktos ma kolkowe problemy to brać i nie pytać ale tak jak jest napisane (o ile pamietam 12 kropli przed KAZDYM papu). aha wlasnie moze ktoras z Was, Mam ma odpsrzedac PerPerego PlikoP3 lub Lite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts