m_wujek 21.06.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 a za jakis czas z Milanowka. Na razie mamy dzialke i zaczelismy walke z biurokracja. Wyglada na to, ze potrwa ona jeszcze co najmniej do konca roku. W miedzy czasie zastanawiamy sie nad wyborem projektu. Pozdrowienia dla wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witaj! Powodzenia w załatwianiu "papierków" Wyprzedziłam Frosch i Jea Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 22.06.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dzieki za dobre slowo Krzych16a Mam nadzieje, ze sprawy potocza sie jednak choc troche szybciej i od wiosny bedzie mozna zaczac budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witaj Życzę tylko drobnych potyczek w walce Pozdrawiam Żono Krzycha Żeby to mi było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 jea , ale sie rpzpanoszyli na tym forum , cooo? zeby czlowiek spokojnie nie mogl do pracy isc , bo ktos to od razu wykorzysta witaj wujek jak cos juz wybierzecie , pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzynka257 23.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Cieszę się że tu trafiłam widzę że można tu znależć dużo ciekawych postów i tematów,a co do budowy to też mnie to czeka ale moje motto jak coś jest nie tak to "DAMY RADE"i to mi pomaga we wszystkim . Pozdrawjam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witaj Katarzynka257 dasz rade , wiem o tym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witaj Katarzynka257 dasz rade , wiem o tym!!! Żabeczko, spełnisz marzenia? Cudowna jesteś, że też ja Cię nie pocałowałem na zlocie PS jestem w dołku, bo nasze plany legły w gruzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 witaj Katarzynka257 dasz rade , wiem o tym!!! Żabeczko, spełnisz marzenia? Cudowna jesteś, że też ja Cię nie pocałowałem na zlocie PS jestem w dołku, bo nasze plany legły w gruzach wylaz z tej dziury!!!! mam cicha nadzieje , ze kiedys sie odwazysz i zrobisz to .... .......a ja zamienie sie piekna krolewne a teraz mow co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 25.06.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 witaj wujek jak cos juz wybierzecie , pochwal sie Na pewno to zrobie. Na razie trudno cos dopasowac, bo dzialka jest z wjazdem od poludniowego-zachodu. Szukam informacji na temat "Domu w rozach" z Archonu w wersji z podwojnym garazem i ewentualnie podwyzszona scianka kolankowa. To na razie jeden z typow. Czy ktos na forum budowal ten dom? Znalazlem tylko jeden watek z 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts