Tomalx 22.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam! Przymierzamy się z żoną do zakupu sprzętu AGD pod zabudowę. Wpadł nam w oko pierkarnik/mikrofalówka LG SOLARDOM MP-9483SL. http://images30.fotosik.pl/4/8f2f797632c0f572med.jpg Wygląd ma bardzo ładny, a połączenie piekarnika z mikrofalówką wydaje się bardzo trafnym rozwiązaniem. Ze strony LG ściągnęliśmy sobie instrukcję w rodzimym języku, jednak w gąszczu przepisów na potrawy mięsne instrukcja nie wspomina nic o możliwości pieczenia tradycyjnych ciast. Czy ktoś z forumowiczek/forumowiczów używa tego sprzętu i może napisać jak (i czy wogóle) nadaje się on do przyrządzania domowych wypieków ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 28.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 moja znajoma nabyła ostatnio coś takiego, z tego co mówiła, wszystko w tym robi, ale jeszcze dopytam jak z tym ciachem choć gdzieś w necie czytałam, że tak, jak najbardziej jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 28.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 jest jeszcze model samsunga oraz nowa linia BSH. Ja osobiście bym raczej kupował cos z bsh, jakos do lg nie mam zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 28.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a dlaczego, jeśli można wiedzieć? jakieś złe doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 29.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 raczej przezorność i strach i przed złymi doświadczeniami.Jak chcesz poczytać cos wiecej zapraszam na eklektroda.pl i popytaj co lepiej lg/samsung/bosch-siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 30.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 byłam, czytałam, nie do końca wierzę sama jestem posiadaczką kilku produktów marki LG i nie mogę złego słowa powiedzieć. dlatego ciężko mi jest wierzyć w część tych wpisów na elektrodzie... zwłaszcza, gdy ktoś w jednym wpisie oczernia LG, a wychwala inną markę nikogo oczywiście nie mam zamiaru namawiać. po prostu czasami lepiej samemu sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts