ewela 22.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 WItam, Czy ktoś mi powie jak to jest jeśli w ulicy jest kanalizacja burzowa to czy ja MUSZĘ podłączyć się do niej i odprowadzać tam deszczówkę czy mam dowolność i mogę np sobie te deszczówkę zbierać do podlewania ogrodu jak to już tu na forum wielu pisało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.06.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Zbierać sobie możesz zawsze, a problem raczej byłby z podłaczeniem się do kanalizacji burzowej. Sama nie wiem, jak to jest do końca. Raz piszą,, że zabronione, raz że juz można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jeśli jesteś w stanie zagospodarowac wodę opadową na terenie działki to jest ok. ( masz np. grunt piaszczysty i wszystko idzie w glebe ). Nie możesz natomiast odprowadzać wód opadowych na zewnątrz swojej działki, np. na ulicę ( czy do sąsiada ). pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.06.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 a ja znalazłam coś takiego:http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,61610,2553029.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts