sliwaprz 22.06.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam, Czy ktos z was sie orientuje, jaka moze byc minimalna wielkosc drogi wydzielonej z ziemi rolnej? Wiem, iz wczesnie bylo to 0.3 ha, tak bylo zapisane w ustawie o gospodarce nieruchomosciami. Wiem, ze byl projekt by to zniesc, czy wiecie moze jak sprawa wyglada obecnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.06.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 .. akonkretnie Tobie chodzi o wielkość czy szerokość ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.06.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 .. akonkretnie Tobie chodzi o wielkość czy szerokość ? J Jesli szerokosc, to 4 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypal 22.06.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jeśli w "ha" to chyba powierzchnia Z tego co wiem to nic się nie zmieniło. Tylko takie sprostowanie: to dotyczy w ogóle wszystkich wydzielanych działek, a nie tylko dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 22.06.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tak chodzilo mi o powierzchnie, oczywiscie. w Projekcie mialo byc zniesione ograniczenie tych 3000m2 tylko nie wiem czy to przeszlo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypal 22.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Zadałem sobie trochę trudu i wyszperałem ostatni projekt (Boże, który to już z kolei) uogn. 3000 m2 zostało ale z zastrzeżeniem, że nie dotyczy nowo wydzielanych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts