sean 23.06.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Tu poprosimy o komentowanie naszego projektu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=105283 Pozdrawiamy. sean i żan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 28.06.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Wow fajny i pomysłowy domek, my bedziemy mieli pod skarpą ale na skarpie pewnie będzie ciekawiej. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sean 28.06.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dzięki za pierwszy wpis Będzie ciekawie, ale strasznie drogo. Same piwnice orientacyjnie 50 tys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 28.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Tak, tak wiem coś o tym.Witam serdecznie Krajan. My też bardzo podobnie, dom na stoku, duża piwnica, działka na północy Krakowa za Zielonkami. Będę czytać i porównywać budowę, w razie wątpliwości napiszę, jak to u nas zostało zrobione i czy dobrze. Choć ekspertem nie jestem i sama mam dużo pytań. Warto jednak się dokształcać na forum, bo fachowcy robią tak jak jest im wygodniej i szybciej i łatwiej co nie oznacza najlepiej dla Inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młody z młodziejowic 01.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Za Zielonkami do niedaleko mojej działki, my także budujemy dom na zboczu nawet projekt tak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sean 09.07.2007 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dodałem nowy wpis w naszym muratorowym "dzienniku budowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam Widok jakby znajomy, czy Wasza działka leży przy E-7 przed Michałowicami (jadąc z Krakowa)? Bo mam wrażenie, że mijam ją po drodze do pracy... Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sean 11.08.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam Widok jakby znajomy, czy Wasza działka leży przy E-7 przed Michałowicami (jadąc z Krakowa)? Bo mam wrażenie, że mijam ją po drodze do pracy... Pozdrawiam i życzę powodzenia Wszystko sie zgadza. Z tym, że to nie jest PRZED Michałowicami, tylko W Michałowicach. Dość długa miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Wszystko sie zgadza. Z tym, że to nie jest PRZED Michałowicami, tylko W Michałowicach. Dość długa miejscowość A no wlaśnie, bo to jest zaraz przed tzw. "Górą Michałowską", co? Nowe domki rosną tam jak grzyby po deszczu, życzę, by i Wasz szybko rósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts