beetty1 23.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Nie mam w tej dziedzinie żadnych doświadczeń. Chciałabym od czegoś zacząć i nie wiem od czego. Chciałabym na początek założyć dwa malutkie ogródki, które chcę umieścić przed samym domem pod oknami. Jakie kupić roślinki? Macie jakieś pomysły? Kompletnie się na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 23.06.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Pomagam jak umiem: Forum Muratora o "założyć ogród" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 beetty1,Trzeba eksperymentować, bo często jedne rośliny będą u Ciebie rosnąć lepiej od innych itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts