Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Benedykt 2- dla budujących i chcących budować:)

Recommended Posts

a co z tą fotką pomieszczenia nad garażem ?:) Dagne, o ile podnieśliście ścianę kolankową ?

Akurat gdzieś tam natknęłam sie na fotki z mojej budowy i mam to pomieszczenie nad garażem. U nas trochę gafa, bo wg projektu nad garażem jest tylko wieniec, a u nas jak podnoslili dom, podniesli tez garaż. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. u nas pomieszczenie to jest bardzo duże nie wiem czy zdjęcie oddaje powierzchnię rzeczywistą:)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/07956c68c48cb777.html, mały problemik z wklejką

• Odpowiedzi 252
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...
Witam , wszystkich budujących...dziwna cisz na naszym forum, nikt sie nie chwali i nie żali, czyżby prace stały w miejscu, a może praca tak wre, że nie ma czasu na nowe fotki i uwagi? Miło by było usłyszeć kogoś, może coś się nowego dowiemy:) Pozdrawiam i zachecam do wszelkich podpowiedzi i uwag. Pozdrowienia dla Renaty...

Witam , u nas też zmieniliśmy dół, mianowicie wejście,generalnie pozbyliśmy się przejść do gabinetu i kuchni, zrezygnowaliśmy z spiżarni a w jej miejśce zrobiliśmy łazienkę (długosć łazienki+korytarzyk, uzyskaliśmy całkiem pokaźne wejście , o co zresztą chodziło, z którego jest bezpośrednie przejście do biura.

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Witam wszystkich. W przyszłym roku rozpoczynamy budowę Benedykta 2. Bardzo prosiłbym o informacje o koszcie budowy stanu surowego zamkniętego a najlepiej o całkowitym koszcie oraz koszcie poszczególnych etapów.

pozdrawiam wszystkich

Michał

• 1 month później...

witam! ja mam już Benedykta II w stanie surowym otwartym. Rozglądam się za kredytem i nie wiem ile będzie kosztowało wszystko dalej, jeśli ktoś może udostępnić informacje co i za ile to prosiłabym o przesłanie info na emaila: [email protected], będę bardzo wdzięczna :)

do michała.p. : stan surowy otwarty ( docieplony fundament, porotherm, dach odeskowany i opapowany) metodą godspodarczą ( my i dobra ekipa murarska) koszt - 160 000 zł budowa w 2009 roku.

• 1 month później...
  • 11 months później...
  • 3 years później...