pasmal 24.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam,Mój dom jest na etapie układania dachówki ceramicznej, ale zważywszy na ostatnie ciągłe, choć przelotne deszcze martwię się, czy można prowadzić takie prace. Jestem rzecz jasna laikiem, ale na zdrowy rozum wydaje mi się, że kładzenie folii, nawet termoprzepuszczalnej i dachówki na mokrą więźbę nie jest nalepszym pomysłem.Wykonawca zapewnia, że nie ma to znaczenia dopóki nie leje non-stop, ale wiadomo - chce zrobić robotę.Czy zaprzestać prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 24.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Bez jaj. Z takim założeniem nigdy byś się nie wybudowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 24.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 jeżeli masz już folię wstępnego krycia, to wieźba nie zmoknie.poza tym jak wyżej - nie ma to większego znaczenia, byle dekarze nie pospadali z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts