Ray23 24.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Chialbym zorientować się ile płaciliście za robociznę garażu. Za mój dwustanowiskowy , wolnostojący o powierzchni ok. 50m2 wykonawca krzyczy 20 tyś zł . Czy to nie przesada ? Oczywiście będzie budował dom razem z garażem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bryku 27.06.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Chialbym zorientować się ile płaciliście za robociznę garażu. Za mój dwustanowiskowy , wolnostojący o powierzchni ok. 50m2 wykonawca krzyczy 20 tyś zł . Czy to nie przesada ? Oczywiście będzie budował dom razem z garażem . Ale jazda... 20 tys. za garaż U mnie co prawda garaż mniejszy (30 m2)budowany był w zeszłym roku w październiku, ceny pewnie były niższe niż teraz ale za budynek - fundamenty, ściana jednowarstwowa, więźba i deskowanie z papą zapłaciłem 2500 zł. W tym samym mniej więcej czasie mój znajomy za taki garaż jak Twój zapłacił ok. 4000 zł. Teraz ten mój majster na pewno zażądałby więcej, ale raczej nie byłaby to taka kosmiczna cena jak u Ciebie... Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angus 28.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Chialbym zorientować się ile płaciliście za robociznę garażu. Za mój dwustanowiskowy , wolnostojący o powierzchni ok. 50m2 wykonawca krzyczy 20 tyś zł . Czy to nie przesada ? Oc zywiście będzie budował dom razem z garażem . Ja postawiłem taki za 7000 tyś zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 28.06.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Chialbym zorientować się ile płaciliście za robociznę garażu. Za mój dwustanowiskowy , wolnostojący o powierzchni ok. 50m2 wykonawca krzyczy 20 tyś zł . Czy to nie przesada ? Oczywiście będzie budował dom razem z garażem . Jeżeli to robocizna "tatalnie pod klucz" to cena całkiem niezła. Jak za stan surowy to zwykły bandytyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts