Pepe 06.07.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Pierwszy raz uslyszałem o tych grzejnikach od firmy instalującej co. Ale coś za bardzo mnie namawiali, więc obawiam się, że mieli w tym swój interes. Jak one się mają jakościowo i cenowo np. do Purmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 13.07.2003 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Nikt nia ma? Niemożliwe... Więc będę chyba pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyborek74 14.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wątek stary, ale go podnoszę, bo hydraulik proponuje mi grzejniki tej f-y, typ V. Macie porównanie jakościowe i cenowe do grzejników innych producentów ? pozdr tyborek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts