I.W. 25.06.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 WitamCzy na beton komórkowy po zagruntowaniu mogę od razu dać gładź gipsową . Mam w miare równą ścianę (+/- 2 mm) i nie wiem czy jest sens dawać tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 25.06.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Czy na beton komórkowy po zagruntowaniu mogę od razu dać gładź gipsową . Mam w miare równą ścianę (+/- 2 mm) i nie wiem czy jest sens dawać tynk. trzeba dac siatke. bo wszystko popeka na laczeniach z biegiem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 26.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Słyszałem i widziałem, że z czasem fugi między GK przenoszą się na gładż w postaci ciemnych śladów. Wygląda to już nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts