ankalenka 25.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Cześć, kupiłam krowiak/krowieniec w płynie w baniakach, jeszcze w zeszłym roku. I zapomniałam o nim. Teraz mąż go wygrzebał z garażu, i nadszedł czas żeby użyć, bo niedługo będzie pewnie za późno na nawożenie... Pytanie brzmi: w jakich proporcjach rozcieńczyć to płynne złoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Nie bardzo wiem, jakie to ma stężenie, u nas na wsi krowy robią w stałym stanie skupienia ten krowieniec... Ale (jeśli nie masz na opakowaniu) rozcieńczyłabym co najmniej 1:10. I spróbowała, czy nie spalę jakiegoś kawałka. Jeśli OK, to wtedy stosuj na cały zaplanowany do nawożenia teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Powiedzmy hmm..półstałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts