Xena z Xsary 25.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Chyba normalnie oszaleję...umówiłam sie w styczniu z hydraulikiem na koniec majana początku czerwca okazało się, że wycięli mu woreczek więc nie ma mowy o hydraulikowaniuokprzyszedł drugi, jako pierwszy swój sukces wywalił część ściany (w 12-stkę chciał wmontować szafkę 10-tkę traktując ją udarem)poszedł sobie następny umówił się mną na połowę majanie odebrał telefonu, znalazł lepsza robotę około 10 po drodze odpowiedziało mi , że owszem moga robić ale we wrześniu kolejny umówił się ze mna i następny dzień powiedział, ze nie moze przyjśc bo miał wypadek, kolejny powiedział dobra wchodze pojutrze a pojutrze powiedział "sytuacja się zmieniła" nastepny dzisiaj przyjechał (czekałam na niego tydzień) i zawiadomił mnie, iż(pomijajac ciągłe zwiększanie kosztów) musi zwolnic tempo (zanim w ogóle rozpoczął) i nie może go nikt poganiać posadzki czekają, dwa razy przekładane Czy mi się zdaje, czy rozpoczął się właśnie sezon budowlany nazywany szumnie w UK sezon "fu...kyouwania"..... Ludzie znacie jakiegoś hydraulika co miałby chwilunie na domek 110m2 TERAZ ZARAZ? A może poinnam sama położyć te instalacje....(kanalizę prawie już skończyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 25.06.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 No tomasz zagwozdke ( Szkoda że nie mieszkasz w Wielkopolsce ) Podałabym Tobie namiary na mojego hydraulika ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.06.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 pewnie też nie miałby czasu:<lub cokolwiek innego idę do hurtowni z mocnym postanowieniem rozrysowania mi jak ma przebiegac instalacja wodna i cuw alupexowa. co z czym i za pomoca czego połączyć. zaciskarkę i takie małe coś do tulejkowania już próbowałam, lut miękki też - mam nadzieję, że dam radę. I zamiast urlopu położe rury.A potem napisze o tym książkę dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Glupia sprawa. Najgorsze , ze w najblizszym czasie wcale lepiej nie bedzie.Roboty moc a nie ma "kim robic" w calej wykonczeniowce.Ceny sie zmieniaja z dnia na dzien i kazdy idzie tam gdzie mu wygodniej.Ja ekipe wykonczeniowa na wrzesien zamawialem w ubieglym roku i profilaktycznie spisalem umowe, zeby nie bylo , ze mi pojda w sina dal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.06.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 czesc wojtkuno ale tu było zdarzenie losowe (operacja - wiem bo widziałam bliznę) - tzn. pierwszy hydraulikreszty co u mnie była w większośći już szczerze nienawidzę:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Wejdz no - w jakie randki wpisz -kręcą mnie hydraulicy ..i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.06.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 kręca mnie hydraulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.06.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 reszty co u mnie była w większośći już szczerze nienawidzę:> wiem cos o tym, ja tez ZDolnego Slaska i walcze ze swoja nienawiscia. Masowa ucieczka majstrow, to codzienny temat na budowach a pozostaja jak zwykle przypadkowi, niesolidni i czesto niedouczeni. Skad jestes /wrzuc na priva/? Moze cos sie uda zalatwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.06.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 a może pojechać po nich do Francjiwiecie cociesze się, że już niewiele mi pozostało tych "speców" do końca budowy za dużo bym wydała na kukiełki:> i szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Skad jestes /wrzuc na priva/? Moze cos sie uda zalatwic? no tak...ten już widzi ...nogi do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.06.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.06.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Tu masz hydraulikahttp://www.polonia.nl/images/hydraulik_nature-dobra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.06.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 no tak...ten już widzi ...nogi do nieba mowisz jakby Cie w ogole nie interesowala "hydraulika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Wojowniczko, Ty to chociaż możesz za kark złapać i wiesz co... A co ja ma powiedzieć, jak mi duszkowi nawet narzekać nie wolno..., nie mówiąc o tym, ze szaleć tez nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.06.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 jestem po rozmowie z następnymi 2 instalatoramijestem zmęczonamam wszystkiego dośczaczynam kochac miskę do mycia się i wychodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Rozumiem Cie Wojowniczko, tez mam faze buntu. Powiedzialam, ze do domu wybiore sie dopiero jak juz ostatni wykonawca z niego wyjdzie.... Nie chce juz na nich patrzec. Mam dosyc tego, ze jedno mowia, drugie mysla a trzecie robia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 wode nie jest trudno zrobic samamu, teraz sa rury plastikowe, ze zlaczkami, widzialam, kumpel kupil komplet, porozkladal po domu, poprzymierzal a potem sktecil i jest OK.Gorzej ogrzewanie, ale tez sie da.To, co mi spedza sen z powiek, to kanaliza. Gdzie, do ch... maja byc te spadki - w stropie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.06.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 na parterze w warstwie wylewki lub pozimie 0na pietrze - w podlodze lub pod stropemkanalize zrobilam wlasnymi ręcyma no wlasnie woda tez nie powinna byc cholerka trudna - gorzej lutowanie miedzi na cohydraulicy widze bardzo lubia AluPex, nie chca robic w miedzia co jest lepsze dla uzytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Do CO sa systemy, z tego co czytam, nie sa takie trudne i naogol nie lutuja nic. Byly gdzies posty o robieniu samamu - ja zamierzam. Jak to spadki w podlodze lub pod stropem? Rura wisi??? W podlodze to co- garnki stropu mam wyjac? Przymierzam sie do tematu dopiero, ale jakos mi wyobrazni brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts