Depi 12.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Znalazłem: http://www.masatherm.pl/wentylacja.htm Moim zdaniem to troche lipa (co się dzieje z wodą? w łazience w sumie mozna wpuścić do kanalizy...), ale co tam. Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 13.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Znalazłem: http://www.masatherm.pl/wentylacja.htm Moim zdaniem to troche lipa (co się dzieje z wodą? w łazience w sumie mozna wpuścić do kanalizy...), ale co tam. Jest. Dzięki, niniejszym jest dowód, że można coś załatwić na naszym forum. wymiennik kosztuje tysiąc, jest szmaciany, ale nie tak do końca. Myślę o modyfikacji (minimalnej) czyli zaciąg powietrza z innego końca domu (ten od góry) reszta b-z. No i ta cena, nie naście tysięcy tylko jeden tysiąc. p.s. z tą wodą to można miednicę emaliowaną podstawić i będzie coolersko, na poważnie, to rozmawiałem z dostawcą, wie, że ze skroplinami jest problem ale nie mają na to lekarstwa. coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 13.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 p.s. z tą wodą to można miednicę emaliowaną podstawić Nie no - byłby mega styl :lol: Obśmiałem się jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokarool 10.12.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 a kto mi powie ile takie cos pobiera pradu? bo jestem ciekaw czy naprawde to tak sie oplaca. moze jednak lepiej troche ciepla stracic przy wentylacji grawitacyjnej przez te 5miesiecy niz placic za prad przez 12miesiecy. a przy wybdowaniu komina a kupnie maszyny napewno jest roznica cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Oblicz se. Producenci podają zazwyczaj dane. A najtaniej na pewno wyjdzie Ci w ogóle nie robić wentylacji - nawet słyszałem, ze ludzie tak robią (zatykają kratki wentylacyjne). Jak nie przeszakdza Ci grzyb i inne syfy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts