quincy 25.06.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Co myślicie na temat obniżki cen materiałów budowlanych jakiej domaga się min. Aumiller? Czy jest realna szansa czy to gierka polityczna? Co z zakupami, kupic czy wstrzymać się? Temat gorący prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 25.06.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Co myślicie na temat obniżki cen materiałów budowlanych jakiej domaga się min. Aumiller? Czy jest realna szansa czy to gierka polityczna? Co z zakupami, kupic czy wstrzymać się? Temat gorący prosze o opinie. Moim zdaniem młyn na wodę. Ceny ceramiki poszły w przeciągu 1,5 roku o kilkaset procent. Jeżeli nawet działania rządu pozwolą na obniżenie ceny o 20% to psu na bude taka obniżka. A jakoś nie widze oczyma wyobraźni aby PHT 25 znów kosztował np 5 zł, max na 2,5-3, a cement 250/tone. A czy oni już ustalili, że można ubiegac się o zwrot różnicy VAT w nastepnym roku czy jeszcze dywagują ? Ostatnio czytałem w gazecie prawnej ale jezyk był mało dla mnie przystępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 25.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 dzisiaj była wypowiedż że dla polskich firm-producentów otwiera się nowy rynek -Kazachstan,a więc ceny w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skroniec112 19.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zauważyłem, iż ceny powoli spadają, może nie wszystkiego, robocizny napewno nie, ale materiałów budowlanych tak, w jednej z hurtownia na pytanie, czy mogę liczyć na jakieś upusty, powiedzieli, że nie, gdyż ceny cementu, styropianu, cegły, stali bedą spadać,domyslam się, że chcą wysprzedać zapasy i dopiero zamawiać nowy towar, po niższych cenach (oby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts