Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Serdecznie dziekuje za tak wspaniale opinie. Wzielam sobie wszystkie do serca i tak jak napisala Renia zaryzkuje i zaczne budowac swoj dom.

Pierwek do takiego zawodu trzeba miec talent :D , ja takiego nie posiadam.

Sasha moze i lepiej wziasc kredyt na cala budowe, ale to chyba wlasnie by mnie wykonczylo. Nigdy nie bralam kredytow i sie ich strasznie boje. Coz juz taka jestem.

Mysle , ze jednak bede budowala wolniej , ale etapami.Teraz poszukam dzialki i to jest w tej chwili najwazniejsze.Mam juz pare okolic na oku.

Jeszcze nie tak dawno dostalam sporo kopniakow od zycia,wyszlam z domu z dwiema walizkami moja i corki, wiec chyba ta budowa bedzie moja najwieksza przyjemnoscia i satysfakcja. :D

Powodzenia!!!

I czekamy na dalszy rozwój wydarzeń :D

https://forum.murator.pl/topic/81535-czy-mam-szanse-na-dom/page/3/#findComment-1850386

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Po przeczytaniu całego tematu, jestem po prostu w szoku.Brak mi słów.

Kobieto w jakim ty świecie żyjesz???Wszystko jest drogie ale bez przesady.Nie jeden by się z tobą zamienił! Na przykład ja.Z twoich postów wynika, że gdybyś zarabiała 2 tys zł jak większość, to byś się zastanawiała czy w ogóle jest sens żyć!Oczywiście że dasz radę wybudować dom bez kredytu, no chyba że masz zamiar budować pałac...

Dla twego pocieszenia:ja też nie mam żadnego kredytu, odkładam miesięcznie jakieś 3 tys. najwięcej i jakoś cykam...cykam...Swoją drogą chciałabym tak cykać jak ty.

Pieniądze to bardzo wiele ale to nie wszystko.Najważniejsze jest samozaparcie i wiara że się uda.Jak ktoś naprawdę chce mieć własny dom, to będzie miał.

Ja wybierałam projekt, chodząc jeszcze do szkoły, nie mając zawodu, pracy..nic.Nie wiedziałam jeszcze skąd wezmę pieniądze ale wiedziałam że muszą się znaleźć.Trzeba czasami zaryzykować w słusznej sprawie.Jestem zdania że jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. :wink:

https://forum.murator.pl/topic/81535-czy-mam-szanse-na-dom/page/3/#findComment-1850417

Serdecznie dziekuje za tak wspaniale opinie. Wzielam sobie wszystkie do serca i tak jak napisala Renia zaryzkuje i zaczne budowac swoj dom.

Pierwek do takiego zawodu trzeba miec talent :D , ja takiego nie posiadam.

Sasha moze i lepiej wziasc kredyt na cala budowe, ale to chyba wlasnie by mnie wykonczylo. Nigdy nie bralam kredytow i sie ich strasznie boje. Coz juz taka jestem.

Mysle , ze jednak bede budowala wolniej , ale etapami.Teraz poszukam dzialki i to jest w tej chwili najwazniejsze.Mam juz pare okolic na oku.

Jeszcze nie tak dawno dostalam sporo kopniakow od zycia,wyszlam z domu z dwiema walizkami moja i corki, wiec chyba ta budowa bedzie moja najwieksza przyjemnoscia i satysfakcja. :D

Powodzenia :)

niech ci się dzieje jak najlepiej

https://forum.murator.pl/topic/81535-czy-mam-szanse-na-dom/page/3/#findComment-1850749

Może dzieki temu będziesz mogła teraz spokojnie żyć i zrealizowac swoje marzenia. Napewno Ci sie uda, jestem przeświadczona, zycze Ci powodzenia na budowie i w życiu osobistym.

https://forum.murator.pl/topic/81535-czy-mam-szanse-na-dom/page/3/#findComment-1852011