efilo 06.08.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 U mnie na szczęście do kafelkowania zostały tylko tarasy ale gres juz leży w garażu. Muszę tez skończyć kładzenie kamienia w wykuszu, ale ten materiał też juz tylko czeka na mój czas Newfie jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 06.08.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A tam, po prostu mieszkać w domku mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 aka a znasz kogoś komu nie zabrakło? Hmmm niech pomyślę... ale tak serio to są i na tym forum ludzie, którzy bez większych ograniczeń finansowych mkną do przodu, no ale my jesteśmy jednak w zdecydowanej większości .Tego się trzymajmy - każdy ma jakieś braki przy budowie. Newfie Oj nam też się chce już mieszkać, zwłaszcza jak codziennie wracając z budowy wspinamy się na trzecie piętro (bez półpięter - spoczników)... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 09.08.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witaj możesz wrzucić zdjęcia tarasu ...mam podobne zadaszenie i też się zastanawiam z czego teras zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.08.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Taras czeka na wyłożenie gresem, na razie to goła płyta betonowa. A gres czeka w garażu na położenie, a właściwie na kasę z mieszkania na to położenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 11.08.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Taras czeka na wyłożenie gresem, na razie to goła płyta betonowa. A gres czeka w garażu na położenie, a właściwie na kasę z mieszkania na to położenie czyli pomysł z kostką brukową odpadł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 12.08.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Tak, mężowi nie podobają się brukowane tarasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 14.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kurcze, szkoda, ze dopiero teraz powiązałem fakty. 2 tygodnie temu byłem w Rogozniku i patrzac po zdjeciach - to byłem na Twoim osiedlu, a poniewaz obchodziłem całe osiedle ogladajac budujace sie tam domki - wiec pewnie i byłem pod Twoim domem Ha, mam wiec 2 sztuk znajomych na 1 osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A kogo jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 14.08.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kurcze, szkoda, ze dopiero teraz powiązałem fakty. 2 tygodnie temu byłem w Rogozniku i patrzac po zdjeciach - to byłem na Twoim osiedlu, a poniewaz obchodziłem całe osiedle ogladajac budujace sie tam domki - wiec pewnie i byłem pod Twoim domem Ha, mam wiec 2 sztuk znajomych na 1 osiedlu A wszystko pewnie przez to że Murator nie dosyła obiecanych nalepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Chcesz moze?? Mam na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 14.08.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Mam nadzieję że niedługo zrobię elewację A z innej beczki to dziękuję Ci bardzo za namiar na internet - od wczoraj jestem podłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No to sie ciesze, mam nadzieje ze bedzie bez problemu A skoro masz net to gdzie sa nowe zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 14.08.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Specjalnie skierowali nadajnik w naszą stronę, liczą że będzie więcej chętnych na osiedlu, chodzi jak burza! A kartonów nie będę fotografować Na razie czas nam schodzi na opróżnianiu mieszkania i przewożeniu rzeczy, dopiero potem będziemy dalej działać z wykańczaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No i dobrze licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirakrzys 20.08.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Newfie- gratuluję, ja już tęsknię za zamieszkaniem, niestety ciemny las mnie otacza i finansowa czarna dziura . Ale z milszych opowieści to w przyszłym tygodniu zaczynają podłączać nam wodę i kanalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images29.fotosik.pl/307/5f42f4e3b0f6cd44.gif Zdrowych, Wesołych, Pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzą Ola i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie? Hula po polach i szumi w lesie, Jak stuka w okna, wchodzi w kominy I obserwuje dziecięce miny? Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy, Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy. http://img153.imageshack.us/img153/4005/6lt7gqc0nu9.gif Z najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 23.12.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 O jak miło, że dobre ludziska zaglądnęły tu mimo że dawno nic nie pisałam:) Dzięki wielkie za życzenia, dla WSZYSTKICH TU ZAGLĄDAJĄCYCH: Spędźcie te Święta wśród najbliższych Wam osób, cieszcie się ich ciepłem, czerpcie radość i energię i zarazem spokój SWOICH WŁASNYCH DOMÓW, nawet jeśli są jeszcze tylko marzeniem! A ja jutro wrzucę aktualne zdjęcia mojego domku, który już nabrał kształtów bardzo bliskich moim marzeniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 23.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję.życzy Agata z rodzinką i pieseczkiem http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg PS. Pieskom też duzo zdrówka ,pełnej miski i leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts