markoto 24.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 24.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Miło Cię widzieć Doroto po przerwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 27.12.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Właśnie wgrywam zdjęcia na fotosik.pl, zaraz sporo dodam... A teraz zajrzę na Wasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No no no kochana jak tam u ciebie ładnie , a jak psiaki na to że mają gdzie biegać ?chyba szczęśliwsze od was!bo ja bym była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 29.12.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dziękuję Psy szczęśliwe bardzo, ale ja będę jeszcze bardziej jak na wiosnę ruszą panowie z ogrodem, bo projekt już się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.12.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No no domek ma klimat jak byscie juz tam mieszkali lata a nie dopiero kilka tygodni, wszytsko na miejscu, niczego nie brakuje , eh zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 29.12.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kochana, tylko ja wiem ile brakuje Ale działamy dalej, teraz walczymy z pralnią i graberobą, zdjęcia już będą na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.12.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No to tylko ty widzisz ile brakuje bo ja tu widze wykonczony i wyposazony dom, zero wiszacych zarowek czy poduch na podlodze zamiast mebli U mnie niestety bedzie pol prowizorka Staramy sie teraz o odbior, zeby zdarzyc przed certyfikatem energetycznym mimo, ze niewiele co mamy zrobione w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 29.12.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 O co chodzi z tym certyfikatem energetycznym? A jeśli chodzi o wiszące żarówki to właśnie dziś zlikwidowaliśmy dwie ostatnie - w garderobie i pralni Z mebli brakuje mi tylko kilku burowych szafek do gabinetu na dole (tymczasowo stoją tam resztki mebli z mieszkania) i komody i nocnych szafek do sypialni, bo nowe wielkie łóżko już wjechało - zdjęcia jeszcze nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Domy oddawane do uzytku po 1.01.09 beda musialy miec zrobiony certyfikat energetyczny koszt kolo 1000-1500 , zreszta nikt nie wie bo nikt tego jeszcze nie robil, probowalam sie za to zabrac i troche roboty jest, sa programy ale ruszyc to bez szkolenia jest ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 29.12.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Papiery złożone od 1.01.09 czy decyzja o odbiorze??? Bo ja czekam na odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Papiery zlozone wiec luzik Ja tylko mam nadzieje, ze nie beda chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 29.12.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Uspokoiłaś mnie A ja wiembezpośrednio z PINB że nie chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Na Nowy Rok życzę Ci :12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund milości.http://www.sylwester.dujawica.com.pl/sylwester_zakopane.jpg Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 31.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Doroto, szczęka mi opadła ze zdziwienia po obejrzeniu Waszego dziennika, wygląda to jakbyście już mieszkali parę lat!!! Szczerze gratuluję no i zazdroszczę tak szybkiego wykończenia. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 02.01.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 NAJLEPSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA WSZYSTKICH 'WALCZĄCYCH" FORUMOWICZÓW !!! REALIZACJI PLANÓW I WYSTARCZAJĄCYCH ZASOBÓW ENERGII DO ICH REALIZACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 02.01.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doroto, szczęka mi opadła ze zdziwienia po obejrzeniu Waszego dziennika, wygląda to jakbyście już mieszkali parę lat!!! Szczerze gratuluję no i zazdroszczę tak szybkiego wykończenia. Pozdrowionka A dziękuję, ale roboty nas to kosztowało od groma Co tam, walczymy dalej, teraz pomieszczenia "techniczne", czyli mniej widoczne - pralnia i garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kochana Gratulacje szczerze mówiąc nie mogłam uwierzyć że to Ty piszesz. myślałam że jakaś zbłąkana dusza się wpisała do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 19.01.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kochana Gratulacje szczerze mówiąc nie mogłam uwierzyć że to Ty piszesz. myślałam że jakaś zbłąkana dusza się wpisała do dziennika Dziękuję Rzutem na taśmę chcieliśmy zdążyć przed audytem energetycznym, a już w sumie dawno wszystko do odbioru było zrobione poza świadectwem kominiarskim - no i się zmobilizowaliśmy Baaardzo się cieszę, można zrobić "legalną" parapetówkę Super uczucie, życzę go Wszystkim budującym, zaglądającym tu, jak najszyciej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 poczuwam się do bycia adresatem życzeń więc ośmielę się podziękować no i nie ukrywam że zazdroszczę tego etapu. p.s. a wiesz że my też swoje przeszliśmy z tym panem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts