Newfie 19.01.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Czas leci bardzo szybko, nawet się nie obejrzysz jak przywykniesz już do nowego adresu POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Gratulacje Dorotko! U nas za 2 dni jak sie nie przyczepia do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 19.01.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzięki To super, ja poznałam Panią zajmującą się Rogoźnikiem osobiście Nie ma ambicji utrudniania życia inwestorom Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Oby Nie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 19.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Newfie,piękny domek, ślicznie urządzony, kuchnia rewelacje, pozdrawiam, gratuluje odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 19.02.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dziękuję I życzę powodzenia, a gdzie dokładnie w Bobrownikach się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Widzę Newfie że zaglądasz regularnie co miesiąc Fajnie Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 19.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dziękuję I życzę powodzenia, a gdzie dokładnie w Bobrownikach się budujesz? Na przeciwko gminy, mam już/dopiero stan surowy otwarty Czekamy na okienka i na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Newfie jak ci sie tam mieszka, nie macie problemow z dojazdem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 20.02.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Renata123, to już wiem gdzie Wasza budowa Markoto, mieszka się rewelacyjnie, nie mamy większych problemów z dojazdem niż w Katowicach, "zmusiliśmy" Pana Od Odśnieżarki żeby odśnieżał nie tylko główną Brzozową, ale boczne uliczki też A klimat mieszkania tam jest taki, że wracamy wieczorem do domku, rozpalamy w kominku, bierzemy po kubku grzanego wina i idziemy z psami na spacer - w parku nie spotkasz żywej duszy, piękna zima... Ja też już się odnalazłam - w Wojkowicach jest całkiem fajne centrum rekreacyjne - aerobik, fitness - więc mam co robić w okresie gdy bieganie po parku przestaje być przyjemnością A dojazd zajmuje mi 10 minut Żyje się super, tylko spiżarka jest tu niezbędna - nauczyłam się już robic większe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To fakt zapasy na tydzien tzreba robic albo w drodze powrotnej z pracy A ja mam taka mala lodowke Ciesze sie bardzo, ze wam sie tam fajnie mieszka. Przed nami jeszcze troszke prac zanim sie przeprowadzimy, mam nadzieje ze zdarzymy przed wrzesniem, szczegolnie z ogrodkiem zeby nie brnac w blocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Doroto Napisz coś czasem bo my (równo zaczynający budowę - nieco później kończący) tu do Ciebie zaglądamy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wlasnie wlasnie, jakies fotki z koncowego etapu Ola Twoj dziennik tez dosc zapuszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jak tylko nabędę sprzęcior do robienia zdjęć to się napewno zrehabilituję Poprzedni poległ na budowie, wypadł z torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts