Newfie 01.04.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Eeee, tam, przynajmniej coś się w wątku dzieje A nie odpowiem Ci teraz z tym styropianem, bo nie mam przy sobie tej wyceny, ale bardzo prawdopodobne - Robertowi on układał całość więc pewnie w wycenie jest też styro... ALe pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 my chyba tez poszukamy sobie ten stelaz grohe ale chce dokupic inny przycisk, tylko musze sie dowiedziec czy sie da to polaczyc, bo chce skate cosmopolitan, tzn chce jakis matowy a nie swiecacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 to dacie namiary na tego chłopka czy mam się bardzo prosić? Nie bądźcie skąpiradła. Potrzebuję porównać cenowo ofertę bo coś mi się wydaje że ci moi instalatorzy to żadają jakichś koszmarnych kwot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jesli mnie Dorota nie ubiegnie to podam ci wieczorem bo nie mam ich w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki Dziewczyny. Jesteście Kochane. A swoją drogą Markotko widzę że zdecydowałaś się jednak najpierw okna potem tynki? Gratuluje precyzyjnego planu. Ja to jak na razie tylko wiem że w czerwcu więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.04.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jednak ubiegłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.04.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 I ja Cię pozdrawiam Doroto po przerwie:) Napisz mi proszę jak znajdziesz chwilkę ile płacicie za tynki i za wylewki i czy policzyliście już ile Wam tych tynków wyjdzie?U nas lada chwilę wkracza elektryk a gościu od instalacji dopiero w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.04.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 I ja Cię pozdrawiam Doroto po przerwie:) Napisz mi proszę jak znajdziesz chwilkę ile płacicie za tynki i za wylewki i czy policzyliście już ile Wam tych tynków wyjdzie? U nas lada chwilę wkracza elektryk a gościu od instalacji dopiero w maju. Tynki 25/m.kw. (z gruntowaniem) - Knauf, wylewki 11/m.kw + materiał mój. Metrów jeszcze nie liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.04.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to za tynki masz świetną cenę, nam powiedział 26-29 zł/m, zalezy od tego jak równe będą ściany. Plissss o namiary od jednych i drugich nasza dobrodziejko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.04.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 poleciały wylewki na priv, tynki wieczoram bo ma Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.04.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki wielkie, już doszło, powiedz mi tylko czy robicie wylewki samopoziomujące czy zwykłe i co wam mówili fachowcy, jakie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.04.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 mixokret - nie wiem czy lepiej ale szybko - 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jednak ubiegłam Dzięki wielkie!! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaszyc 03.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Od jakiegoś czasu czytam wasze posty i postanowiłam się zalogować. Musze przyznać Efilo, że masz duży i ładny dom. I podziwiam was dziewczyny jak sobie radzicie z tym wszystkim. My dopiero szukamy projektu i wykonawcy. Będziemy sie budować w Bytomiu. Mam nadzieję, że znajdę trochę czasu na pisaniea w późniejszym czasie dziennik.Newfie a psy pierwsza klasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 martaszyc witaj. dzięki za miłe słowa. trzymam kciuki co byście zaczęli jak najszybciej i czekam na pierwsze słowa w dzienniku. z własnego doświadczenia wiem że warto zaczac jak najwcześniej bo potem wszystko bardzo ucieka. no to w sumie będziemy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaszyc 03.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jak wybrać projekt i wykonawcę, na co zwrócić uwagę? Jak wyście dokonały wyboru?A u Nowofundlandów dom jak ta lala już stoi. Musisz być już zadowolona, co? Teraz to już z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 martaszyc jak chcesz tomogę się rozpisać w moich komentarzach bo nie chciałabym nadużywać gościnności Newfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaszyc 04.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 NewfieMy bierzemy pod uwagę kupno waszego projektu, czy masz dzisiaj jakieś wątpliwości co do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.04.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Po zmianach jakie zrobiłam - żadnych, poza małym wiatrołapem, ale z tym się liczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ktoś tu mówił o małym wiatrołapie? Mogę ogłosić konkurs o palmę pierwszeństwa w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts