markoto 04.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 efilo a czyz nie masz garderoby kolo wiatrolapu?? co to za pomieszczenie tam sie kryje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 garderoba woleliśmy z wejściem z holu bo pewnie częściej będziemy iść od strony garażu niż wejścia głównego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 hmm to wlasciwie mozna by podciagnac pod wiatrolap, chyba nie masz szans wygrac w zadnej dyscyplinie wielkosciowo-powierchniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wiatrołap to pomieszczenie w które wchodzisz i dostajesz mniejszej lub większej klaustrofobii. U mnie zdecydowanie większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tak tylko ze u niektorych nie dosc, ze doznajesz klaustrofobi to jeszcze musisz tam zmiescic szafy na ciuchy werzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 szafy? dobre sobie u nas to jasie zastanawiam czy zmieszcze taki wieszak jak jest u malmucki (znaczy decha z trzema wieszaczkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 a widzisz u innych na tej powierzchni jeszcze 2 szafy beda zartuje oczywiscie nawet nie wiem jaka masz powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 DWA metry te szafy to by musiały być z Szuflandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A gdzie zdjecia z tynkow??Bedziecie w sobote na dzialce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 10.04.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jestem tak zabiegana że nie mam kiedy zabrać z domu aparatu (samochód w serwisie, ja z pracy na budowę). W sobotę nas nie będzie bo jedzieny do Wawki na pokazy z naszymi psami, dopiero w niedzielę będziemy. I dopiero po niedzieli zdjęcia niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ciekawa jestem tych twoich tynkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No właśnie, ja też jestem bardzo ciekawa i z niecierpliwością czekam na zdjęcia. Tynkarz nam mówił, że u Was w niektórych miejscach wyszło 5 cm a przeciętnie daje sie około 2 cm więc chyba dlatego u nas skrupulatnie pooglądał sobie ściany, żeby dobrze wycenić Ale powiedział, że mamy w miarę równo i możemy zostać przy tej cenie - 25 zł/m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Tynki wygladaja elegancko Pytalas sie w Anitexsie czy by ci nie wzieli z powrotem tego komina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.04.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzięki Komin nie z Anitexu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No to szkoda. Mysmy sobie wyliczyli i wychodzi nam ze ten mniejszy kociol nie bedzie wystarczajacy wiec i tak musimy miec komin. Choc spec krecil nosem mowi ze bedzie cieklo, no nic pozyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 17.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dorota ci elektrycy to niezłe aparaty - takie "swojskie chłopy":)Okazało się, że mieszkają niedaleko mnie i znamy tych samych ludzi, robili też elektrykę mojemu sąsiadowi.Tylko Tomek się wkurzał, że ja ich zagaduję i wstrzymuję z robotą i mnie pogonił z budowy:)Tynki wyszły u Was super, mam nadzieję, że u nas to bęzdzie podobnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 17.04.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No, spoko goście I gaduły Tynkarze i materiał ci sami, więc pewnie też wyjdzie super... My walczymy z układaniem styropianów, jutro od 7 leją wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Elektrycy?? Tzn ze jest ich wiecej niz 1??? Ja sie zawsze na jednego nadziewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 17.04.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Czasem pracuje sam, czasem z bratem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Z bratem?? Tym szefem Enionu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts