Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu Nowofundlandów

Newfie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to odpowiadam na pytanie co u nas: Elektryka skończona, tynki też gotowe. Ale niestety Pan od reszty instalacji może przyjść dopiero w połowie maja, więc do tego czasu nic nie możemy zrobić :( Będę miała czas, żeby się zastanowić nad wykończeniówką - tzn. jak i gdzie zrobić karton gipsy.

Pozdrawiam i gratuluję postępów :D

• 2 weeks później...

Sorry, byłam mocno zaganiana, dzięki za przypomnienie :)

Ekipa mi kończy g-k, robi mi je ta sama ekipa która pracuje u mnie od jakiegoś dłuższego czasu i będa mieli jezcze u mnie robotę przy elewacji, więc liczą mi lepiej niż normalnie. Za sufity g-k 20/m.kw, za poddasze 30/m.kw, ale kładli z ociepleniem czyli n a gotowo i nie wiem ile mi policzą :oops:

Nie umawiałam się też z nimi na szafki i zabudowy, zobaczę przy rozliczeniu. Robota jest ok, w sobotę kończą szlifować górę więc zobaczę pełny efekt.

W weekend zrobię zdjęcia... jak dam radę, bo zjeżdża mi się spora ekipa znajomych na trening i impezkę :D

Szczerze to mam tak mało czasu że zdążyłam tylko zdjęcia wsadzić :) I tak dziś się znów zmieniło, bo już w kuchni jest ruszt do sufitu podwieszanego i łuki w otworach drzwiowych :D

A wczoraj zagruntowałam ściany w dwóch pokojach i garderobie, więc do niedzieli będą pomalowane (jak dam radę bo w sobotę wyjeżdżam i wracam w niedzielę, ale piątek - WOLNY :D )