Newfie 14.05.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Kuchnię zamawiałam w Radomsku, robili mi już kuchnię do mieszkania, tyle że tamtą mam z MDF (ale i tak nic się z nią nie działo i wygląda dalej bardzo dobrze) Kafelkarz jest od mojej ekipy, nie znam niestety jego roboty ale nie mam wyjścia bo ten którego chciałam nie ma czasu teraz a ja muszę zacząć kafelkować w tym miesiącu żeby zdążyć z przeprowadzką (zapisałam córkę do szkoły w Rogoźniku od września - swoją drogą bardzo sympatyczna szkoła i dyrektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A ten co chcialas i nie ma teraz czasu to dobry jest?? Jesli tak to podeslij mi namiary na niego, jestem zalamana bo twoi tynkarze sa wolni dopiero we wrzesniu nie mgolam wczesniej dzwonic bo nie wiedzialam kiedy mi beda okna montowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.05.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Robił wszystko u Roberta. Teraz robi u "prezesa", rozmawiałam z nim osobiście, nie mam numeru niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Prezes to te dwa domki identyczne kolo ciebie?? Bede w sobote to moze uda mi sie go zlapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.05.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 tak to tamto, rodzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Doroto napisz coś więcej o kuchni tzn jaki projekt, jaka cena ile się czeka i ile biorą za projekt. I wogóle powiedz coś więcej jak to sobie obmysliłaś bo ja się długo już zastanawiam i chyba nie będę mieć żadnych szafek wiszących na tej ścianie, na kórej jest okno, żeby nie zaciemniać pomieszczenia. Niby mam jakąś tam koncepcję ale nie mogę tego zebrać w logiczną całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ola z moich spotkan ze studiami kuchennymi widze, ze samemu trzeba przysiasc rozplanowac bo oni tylko uklad szafek dobieraja a potem to sie niczego nei trzyma. Wejdz na strone bluma tam jest poradnik do projektowania kuchni, moze ci sie cos uda wykombinowac, potem z tym co wymyslilas pojdz dopiero do kuchni niech ci to wyrysuja zebys zobaczyla wizualizacje. Albo ze strony ikei sciagnij program do projektowania kuchni i sama zaprojektuj, jest on bardzo prosty w obsludze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 16.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A z czego będzie Twoja kuchnia i na ile Ci ją wycenili bo u mnie będzie pewnie podobna ilość szafek i chciałabym wiedzieć z jakim kosztem muszę się liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Rozumiem, ze pytanie nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 16.05.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A z czego będzie Twoja kuchnia i na ile Ci ją wycenili bo u mnie będzie pewnie podobna ilość szafek i chciałabym wiedzieć z jakim kosztem muszę się liczyć Ola, z ceną musisz się liczyć od 5500 do 20000 w zalezności od tego z czego ją zrobisz - fronty (MDF, lakier, fornir, drewno) i jakie będzie miała wyposażenie: samodomykające szuflady i inne bajery, których na przykład ja nie montuję bo szkoda mi na to kasy, a używam do tej pory swojej kuchni bez tego i jakoś mi nie brakuje. Do naszej kuchni wchodzi około 7 metrów zabudowy dolnej i połowa tego górnej, producenci kuchni są w stanie określić mniej więcej koszt metra. Powiem Ci natomiast bardzo ważną rzecz - nie planuj zabudowy prawej strony kuchni do końca, ponieważ będzie ciasno z przejściem do jadalni. U mnie to wyszło dopiero przy pomiarze. Zostanie mi tam miejsce na dystrybutor wody Szafki podwieszane - na ścianie z oknem robię tylko po lewej stronie, po prawej ciąg będzie się kończył po prostej (na prawej ścianie). Moje fronty będą dębowe w kolorze orzecha patynowanego. Do tego blaty imitujące trawertyn, czyli jasnobeżowe. Z innej beczki - od przyszłego tygodnia wchodzi do nas kafelkarz, dziś się dogadaliśmy co do ceny Czas zwozić kafelki Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dorota to podrzuc moze namiary na ta kuchnie Ja moge tez podrzucic jakis namiar na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 16.05.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 To dajcie najlepiej obie namiar na te swoje kuchnie bo ja zamierzam odbyć wiele "pielgrzymek" po stolarzach w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 16.05.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Radomsko, http://www.mebluxwolski.pl , zamawiam tez u nich szafę wnękową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Telefon do stolarza od kuchni to 0 602 278296 http://forum.muratordom.pl/dom-ani-i-marcina-zdjecia-z-lipca-2007,t18514.htm tu jest ta kuchnia, on wlasnie podawal namiary na tego goscia, robi z blumem i peka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 16.05.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hehe, moje fronty są chyba identyczne, tyle że sporo ciemniejsze i patynowane,no i uchwyty pasujące do stylu zdecydowanie bardziej rustykalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 16.05.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzięki:) Kuchnia to będzie dla mnie jeden z cięższych wyborów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 19.05.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja na razie nie mam żadnych trudnych wyborów Ola, czy masz plik excel w którym robiłaś zwrot VAT? Przymierzam się do tego a jakbyś miała formatkę i mi ją podesłał to bardzo by mi to ułatwiło życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wlasnie, macie jakis spis co trzeba przygotowac i jak to robic, bo nie wiem z ktorej strony to ugryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 19.05.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Na forum jest wątek Zwrot VAT, tam jest wszystko opisane, nie znalazłam jeszcze tylko tego zestawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wyslalam ci co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts