chopinetka 31.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witam Czy mogę sie dowiedzieć co to za płytki które ostatnio kupiłaś - te jasne? A propos farb to już kolejna opinia pozytywna na temat Nobiles. Też je zastosuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 31.05.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Hej! Jesli chodzi o tą imitację kamienia to płytki firmy Greko, jesli chodzi o te ceramiczne do górnej łazienki to Travertino 2 z Tubądzina. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Doroto poszliście jak burza, gratuluję postępów!!!Mam nadzieję, że u nas też to pójdzie tak gładko jak u Was z tym wykańczaniem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Wlasnie wyczytam ze masz pracowity weekend a ja myslalam ze imprezka u Was bo takie tlumy, teraz zaluje ze nie podjechalam Kurcze ale u Was tempo Kto wam podlaczal szambo do instalacji sanitarnej w domu?? A co to szambo tak szybko przyjechalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 09.06.2008 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięki, dzięki A szamba jeszcze nie podłączyliśmy po domu, kwestia wstawienia rury i dwóch kolanek, zrobimy sami. Szambo przyjechało tak szybko, bo pan zadzwonił że mają jedno szambo na zbyciu "nowego typu" czyli o 200 PLN droższe, ale tamto tańsze będzie faktycznie dopiero na koniec lipca Wzięłam je więc, tym bardziej że mogłam za nie zapłacić bez VAT-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 09.06.2008 03:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Marta, gratuluję zmiany statusu na forum No no, tysięczny post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ooo nawet nie zauwazylam tego 1000 posta Jak to bez vatu?? Kurcze Ty to masz szczescie na tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 09.06.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Normalnie - jak umawiałam się z Panem na przywóz to podał mi cenę netto i mówi że jak faktura to mam sobie VAT doliczyć... No to zapytałam czy bez faktury może być No i mogło, zaoszczędzone 700 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaa to takie proste A nie musi byc cos takiego do odbioru?? Czy wystarczy sam certyfikat na szambo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 09.06.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Wystarczy certyfikat, a taki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dorotko powiedz mi czy teraz na etapie malowania jestes dalej zadowolona z tynkow?? Czy sa rowne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Jestem, jestem. Kilka miejsc mam do poprawki ale to z winy uszkodzenia po tynkowaniu, przez wykonawców. Gips jest naprawdę miękki, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A robilas bez gladzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Nie ale ja robię wszędzie przecierki, węc może trochę mniejsze wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Bedziecie w sobote kolo 14-15?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 12.06.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 W sobotę po południu bedziemy na pewno ale nie wiem o której, bo rano mamy jakieś pokazy z psami w Chorzowie - potem jedziemy na Rogoźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ok o 14:30 umowieni jestesmy z tynkarzami potem podejdziemy do Was, moze uda nam sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 17.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 No to potrzebujesz pilnie pomocy swoich "forumowych" koleżanek:) Jesteśmy lepsze od psychologa Doroto nie załamuj się!!! Głowa do góry, jestescie już na ostatniej prostej, za chwilę juz będziecie na swoim. Nikt nam nie obiecywał, że będzie łatwo ale warto!!!Uszy do góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 17.06.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dzięki za wsparcie Ale szczerze mówiąc nie spodziewałam się że mnie to dopadnie Muszę się pozbierać do kupy, mam nadzieję że szybko mi to minie Pozdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Doroto bardzo milo bylo mi Ciebie poznac. BYlam tak zaaferowana ze zupelnie zapomnialam Ci podziekowac osobiscie za pomoc w odszukaniu namiarow na tynkarzy. Jesli chodzi o Twoje depresje zwiazane z budowa to mam wrazenie ze przy koncu kazdy je miewa, nie spotkalam nikogo kto by do konca tak leciutko przeszedl budowe. Zawsze zdarzaja sie jakies wpadki. Ale juz teraz macie bardzo duzo zrobione, troche czasu przed wami wiec jesli nawet nie zdarzycie zakonczyc wszytskich prac przed ptzeprowadzka, to zostana na prawde drobiazgi. Glowa do gory jeszcze sie bedziesz kiedys z tego smiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts