Newfie 13.08.2007 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Celtorek, dzięki One właśnie takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam Psiaki - miód malina W domu mam owczarka niemieckiego, ale bardzo lubię nowofunlandy. Cieszę się z tego, że miałam okazję widzieć na własne oczy, jak ratują człowieka z wody. Aczkolwiek człowiek wcale tego nie chciał Domek jest bardzo ładny. To jeden z tych, przy których ogładając katalog Muratora zatrzymałam się na dłużej. Niestety, układ pomieszczeń nie pasował. Stanęło na Wzięcznym M07. Pozdrawiam i zapisuję się do grona czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 03.09.2007 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dziękuję, Braza! Ja juz też dotarłam do Twojego dziennika i skrobnełam conieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dziękuję Newfi za ciepłe słowa Bardzo podtrzymują na duchu. Jutr jadę obejrzeć kolejną, mam nadzieję że to już bliżej niż dalej Pozdrawiam i ... fajnie że Wasze cudo tak idzie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Newfie sorry ze tak pozno odpowiadam ale dopiero wrocilam z wakacji No ruszylismy z kopyta U nas ekipa weszla wreszcie 20.08 i sa na prawde szybcy wiec jest szansa. Mamy juz zrobione scianki fundamentowe, zaizolowane wczoraj mieli kleic styropian i folie. W srode wchodza u nas do gwc wiec troche zastopuja budowniczych bo ma to byc w fundamentach. Ale widze ze u was jest stan jeszcze bardziej zazwansowany Super ze tez nadganiacie to opoznienie. Psiury przecudne. Czy one bardzo sie lenia (tzn zrzucaja wlosie bo robotne chyba sa bardzo) ?? Patrzac na wlosie to chyba tak, czy jest rasa przyjazna czlowiekowi , nieprzyjazna zlodziejowi co sie nie leni?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.09.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej, Markoto! Super że też ruszyliście, zakładaj jak najszybciej dziennik budowy i wklejaj zdjęcia Ja dziś dodam jeszcze postęp z murami, muszę zamawiać już strop i więźbę bo chłopaki szaleją z tempem prac Moje psiury są bardzo przyjazne ludziom, złodziejom pewnie też jeśli tylko będą chętni do głaskania reagują tylko na atak na osobę z rodziny, to już sprawdziłam Linieją mocno w niektórych okresach, ale wtedy w kilka dni wyczesuję cały podszerstek i znów jest spokój. A musze się przy okazji pochwalić, że w najnowszym rankingu psów ratowniczych moje w tym roku zajmują dwa pierwsze miejsca Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to gratulacje dla Włascicielki i psiurkow. No my strop mamy zamowiony juz ale wiezba nawet nie policzona Niestety dzis sie okazalo ze w piaskarni kopara sie popsula i piach bedzie dopiero na piatek wiec ekipa bedzie miala wolne pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Czy mozesz mi napisac skad braliscie piach i ile kosztowal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.09.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Namiar na piach mam w domu, ale dość drogi, do murowania (płukany)po 400 za tonę. GDzie i za ile zamaiawiałaś strop? Masz terivę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 tak teriva w mastmaxsie z bedzina, nie pamietam juz ile kosztowaly pustaki ale za strop na budynek o powierzchni zabudowy 137m2 zaplacilismy 8,5tys my za wywrotke plukanego 12t 370 placilismy a ten nieplukany do zasypywania to za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.09.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 do zasypania po 25 za tonę. Możesz mi dać kontakt do tego piasku płukanego i ile płąciłaś za elementy terivi i jak długo czekałaś od zamówienia? Będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 o terivie dopisalam sie wyzej, nie pamietam ile czekalismy, mysmy kolo marca chyba zamawiali wiec moze sie cos zmienilo, najlepiej zadzwon i sie dowiedz http://www.mastmax.com.pl/mastmax/ a te 400zl za tone piachu to troche drogi ten piasek namiary na piach to 605298821 na fakturze jest firma zarejestrowana w Jaworznie a filia Wojkowice Koscielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.09.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ok dzięki wielkie będę zaraz dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.09.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dzięki za info o cenie stropu, ja mam po. zabudowy 118 m. kw. więc może będzie coś taniej Zajrzyj do mnie jak będziesz na budowie, ja teraz jestem właściwie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja jesli juz to w sobote chetnie podjade jesli bedziesz, w koncu musze zobaczyc tez swoje wlosci bo jeszcze nie widzialam:) w tygodniu nadzoruje malzonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.09.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 My pewnie będziemy, to zapraszam A tak z innej beczki - mogłaby gmina nadać nazwy ulicom na naszym osiedlu, bo coraz trudniej będzie się odszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 no zwlaszcza ze niektorzy chca zamieszkac juz w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam w ten deszczowy poranek!! No i leje wiec chyba z zasypywania nici, gdzie ta zlota polska jesien?? Udalo ci sie zamowic terive?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 06.09.2007 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ano leje, u mnie wczoraj chłopaki pracowali mimo deszczu, wymiękli dopiero popołudniu Nie wiem czy dziś przyjadą... Terrive załatwia mi majster, ma jakieś lepsze dojścia Ja zaczynam myśleć o zamówieniu więźby. Masz jakiś namiar na nadroża niedaleko Rogoźnika? Muszę dziś pojechać gdzieś kupić, majster już potrzebuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 niestety nie, my bedziemy chyba wylewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts