Newfie 23.06.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzięki wielkie, Ciebie też było miło poznać Ja z powodu tego cholernego zapalenia spojowek jutro mam L-4, bo kiepsko się w takim stanie pokazywać klientom Powiem tak - dziś rozmawiałam z przyjaciółką, która też buduje dom - w czwartek zamontowali jej okna (nie ma wylewek tylko chudziaka), tynki robi jej moja ekipa na parterze, a oni od czwartku tam nocują... No i czego ja marudzę ? Wracam do grona optymistów, smutki zostają w dzienniku DAM RADĘ! Jutro kładę panele w sypialni I maluję kuchnię, jak czasu starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kto jak kto ale Ty na pewno dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 24.06.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Miło, że znowu jestes sobą!!! - przebojowa babka:) TAK TRZYMAć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.06.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Szukaj kabelka nie mogę się doczekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 26.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 http://www.serwis-aleks.com/galeria/gd9.jpgNewfie piekny ten kamień , gdzie kupiłaś to cudo za ile i jaki rodzaj. Może ktoś już pytał , przepraszam może niedoczytałam. Ładny masz ten domek. Masz swój styl. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 26.06.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dziękuję, cieszę się że komuś się mój domek podoba A ten kamień to z tej firmy: http://www.greko.b-3.pl/index.html Świetnie się kładzie, ponieważ przed zastygnięciem kleju ma twardość dość sztywnej gumy - można docinać nożyczkami, super sprawa Kosztuje aktualnie 88 PLN/metr, ale praktycznie nie ma odpadów właśnie przez łatwość docinania bez strat Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 26.06.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jest to też na allegro, więcej opisu i zdjęćhttp://www.allegro.pl/item384665372_greko_kamien_elewacyjny_plytki_dekor_nowosc_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dorotko czy tynkarze jak liczyli powierzchnie to odejmowali powierzchnie okien i drzwi czy nie?? Jakie mialas zabezpieczenie na pradzie 20A czy wiecej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 26.06.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Otwory odejmowali a to pytanie o prąd to nie wiem czy mnie nie obrażasz W sensie że nie wiem o czym mówisz Z prądem całkiem zdałam się na elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A nie dodawali nic za montowanie tych profili na wszytskich oknach i drzwiach? hmm jaki masz przydzial mocy na budowe?? To chyba sie Gory musze spytac co mieliscie moze bedzie pamietal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 26.06.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Nic nie dodawali, wyliczenie to tylko powierzchnia ścian minus otwory. Przydział mocy? Duży A o elektrykę spytaj Góry bo ja nie ma pojęcia w tej kwestii, dziś ma u nas nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No wiem wlasnie u nas caly tydzien nie robil bo chory ,w zeszlym tygodniu przez 2 dni bylo zakonczenie roku, lata po innych budowach i konczy, robi juz 4 tydzien a od poniedzialku wchodza od wentylacji, mowi co prawda ze nie beda sobie przeszkadzac ale nie wiem jak to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Dzownilam do tych twoich tynkarzy okazalo sie jednak ze dodaja Cena wzrosla do 26, odejmuja tylko okna powyzej 3m2 ale za mb obrobki okna 26zl biora a drzwi odejmuja tylko z jednej strony Wiec chyba z nich bede musiala zrezygnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 27.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 WitamPozwolę sobie na skrobnięcie parę słów.Zacznę od tego ,że ze względu na najcudowniejsze psiaki na świecie zazdroszczę Wam i jednocześnie bardzo się cieszę razem z Wami ,że już niedługo zamieszkacie w swoim ślicznym domeczku z niufkami.Przecież tu nie chodzi o Wasze szczęście posiadania ogródka tylko wielkie szczęście futrzaków.Przed nami długa droga ponieważ dzisiaj dopiero zaczęliśmy wykopy pod fundamenty.Nasza psinka niufinka niestety musi jeszcze mieszkać z nami w bloku zanim będzie cieszyć się z własnego ogródka.Bardzo proszę wyczochrać od nas chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 28.06.2008 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Witam Pozwolę sobie na skrobnięcie parę słów.Zacznę od tego ,że ze względu na najcudowniejsze psiaki na świecie zazdroszczę Wam i jednocześnie bardzo się cieszę razem z Wami ,że już niedługo zamieszkacie w swoim ślicznym domeczku z niufkami.Przecież tu nie chodzi o Wasze szczęście posiadania ogródka tylko wielkie szczęście futrzaków.Przed nami długa droga ponieważ dzisiaj dopiero zaczęliśmy wykopy pod fundamenty.Nasza psinka niufinka niestety musi jeszcze mieszkać z nami w bloku zanim będzie cieszyć się z własnego ogródka.Bardzo proszę wyczochrać od nas chłopaków Witam serdecznie kolejną niufomaniaczkę w naszych progach ! Od razu widać, że wiesz o czym piszesz, komu ten ogródek i domek bardziej potrzebny Załóż dziennik budowy, z przyjemnością będę zaglądać do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 28.06.2008 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Dzownilam do tych twoich tynkarzy okazalo sie jednak ze dodaja Cena wzrosla do 26, odejmuja tylko okna powyzej 3m2 ale za mb obrobki okna 26zl biora a drzwi odejmuja tylko z jednej strony Wiec chyba z nich bede musiala zrezygnowac. W takim razie powodzonka w szukaniu ekipy! Ci właśnie robią u moich znajomych w Wyrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 30.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bardzo bym chciała założyć dziennik tzn.dziennik już mam tylko jestem chyba za ciemna i nie potrafię założyć linku Dziennik budowyKomentarze jakoś nikt nie wie jak to zrobic ,może byś mi pomogła będę bardzo wdzięczna ,na tym forum jestem dopiero od piątku i nie za bardzo wiem jak się poruszać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 W swoim profilu - to to w gornym lewym rogu kolo czatu, w podpisie musisz wstawic nazwa dziennikanazwa komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 30.06.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A link do dziennika i do komentarzy skopiujesz z paska adresowego okna przeglądarki - oczywiście przy otwartym dzienniku (lub komentarzach) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witaj Doroto:) Co to za panele w pomarańczowej sypialni u góry? Fajny kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts