Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu Nowofundlandów

Newfie

Recommended Posts

Dzięki wielkie, Ciebie też było miło poznać :D Ja z powodu tego cholernego zapalenia spojowek jutro mam L-4, bo kiepsko się w takim stanie pokazywać klientom :evil:

Powiem tak - dziś rozmawiałam z przyjaciółką, która też buduje dom - w czwartek zamontowali jej okna (nie ma wylewek tylko chudziaka), tynki robi jej moja ekipa na parterze, a oni od czwartku tam nocują... No i czego ja marudzę ? :roll:

Wracam do grona optymistów, smutki zostają w dzienniku :wink:

DAM RADĘ!

Jutro kładę panele w sypialni 8) I maluję kuchnię, jak czasu starczy :)

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję, cieszę się że komuś się mój domek podoba :oops:

A ten kamień to z tej firmy:

http://www.greko.b-3.pl/index.html

Świetnie się kładzie, ponieważ przed zastygnięciem kleju ma twardość dość sztywnej gumy - można docinać nożyczkami, super sprawa :D

Kosztuje aktualnie 88 PLN/metr, ale praktycznie nie ma odpadów właśnie przez łatwość docinania bez strat 8)

Pozdrawiam!

No wiem wlasnie :evil: :wink: u nas caly tydzien nie robil bo chory ,w zeszlym tygodniu przez 2 dni bylo zakonczenie roku, lata po innych budowach i konczy, robi juz 4 tydzien a od poniedzialku wchodza od wentylacji, mowi co prawda ze nie beda sobie przeszkadzac ale nie wiem jak to bedzie.

Witam

Pozwolę sobie na skrobnięcie parę słów.Zacznę od tego ,że ze względu na najcudowniejsze psiaki na świecie zazdroszczę Wam i jednocześnie bardzo się cieszę razem z Wami ,że już niedługo zamieszkacie w swoim ślicznym domeczku z niufkami.Przecież tu nie chodzi o Wasze szczęście posiadania ogródka tylko wielkie szczęście futrzaków.Przed nami długa droga ponieważ dzisiaj dopiero zaczęliśmy wykopy pod fundamenty.Nasza psinka niufinka niestety musi jeszcze mieszkać z nami w bloku zanim będzie cieszyć się z własnego ogródka.Bardzo proszę wyczochrać od nas chłopaków

Witam

Pozwolę sobie na skrobnięcie parę słów.Zacznę od tego ,że ze względu na najcudowniejsze psiaki na świecie zazdroszczę Wam i jednocześnie bardzo się cieszę razem z Wami ,że już niedługo zamieszkacie w swoim ślicznym domeczku z niufkami.Przecież tu nie chodzi o Wasze szczęście posiadania ogródka tylko wielkie szczęście futrzaków.Przed nami długa droga ponieważ dzisiaj dopiero zaczęliśmy wykopy pod fundamenty.Nasza psinka niufinka niestety musi jeszcze mieszkać z nami w bloku zanim będzie cieszyć się z własnego ogródka.Bardzo proszę wyczochrać od nas chłopaków

Witam serdecznie kolejną niufomaniaczkę w naszych progach ! Od razu widać, że wiesz o czym piszesz, komu ten ogródek i domek bardziej potrzebny ;)

Załóż dziennik budowy, z przyjemnością będę zaglądać do Was :D

Dzownilam do tych twoich tynkarzy okazalo sie jednak ze dodaja :( Cena wzrosla do 26, odejmuja tylko okna powyzej 3m2 ale za mb obrobki okna 26zl biora a drzwi odejmuja tylko z jednej strony :( Wiec chyba z nich bede musiala zrezygnowac.

W takim razie powodzonka w szukaniu ekipy! Ci właśnie robią u moich znajomych w Wyrach.

Bardzo bym chciała założyć dziennik tzn.dziennik już mam tylko jestem chyba za ciemna i nie potrafię założyć linku

Dziennik budowy

Komentarze

jakoś nikt nie wie jak to zrobic ,może byś mi pomogła będę bardzo wdzięczna ,na tym forum jestem dopiero od piątku i nie za bardzo wiem jak się poruszać pozdrawiam