Newfie 05.07.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dąb antyczny Megafloor, 49 PLN/m w Castoramie (tam kupuję bo można dokupić i zwrócić na sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Newfie Skopiowalam z Twojego dziennika tekst o piesku do adopcji. Tak sie sklada , ze czesto do Ciebie zagladalam popatrzec na te czarnosci przeslodkie Przepraszam , ze dopiero o tym mowie , ale jakos zeszlo Mam nadzieje , ze nie masz mi tego za zle . Zajrzyj do dzialu o zwierzetach . Ktos tam pyta o pieska . Napisz tam moze czy pies moze byc na dworzu w kojcu czy tylko w domu ,ludzie roznie posiadanie psa sobie wybrazaja . Mam nadzieje , ze znajdzie sie dla tego mlodzienca dobry dom i tego zycze. Pozdr i zycze kolorowych snow w nwym domku ps.Raz jeszcze przepraszam za samowolke z przeklejeniem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 07.07.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dziękuję że pomyślałaś o biedaku Na szczęście znalazł juz dom, pies jest młodszy niż szacował to wet w schronisku. Zajrzę za wątek o zwierzakach i odpowiem tam też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Cześć Doroto! Możesz zdradzić ile Was wyniósł kominek? Chodzi mi o koszt kompleksowy:wkład+obudowa+robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 10.07.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 6500 całkowity koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2008 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Drota kuchnia wyszla super, nie wiedzialam ze bedzie drewniana. Ale masz lodowke Szafa i szafka tez wyszla fajnie, co Ty to narzekalas ze nie dasz rady z wprowadzeniem sie, to wyglada jakbys juz wlasciwie teraz sie mogla przeprowadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.07.2008 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzięki, cieszę się że Ci się podoba, według mnie też wyszła super Taką lodówkę planowałam od początku, mam dość gniecenia się w takiej jak mam teraz z malutkim zamrażalnikiem, a jak ktoś nie spędza dni w kuchni, to musi mieć spory zamrażalnik Właśnie próbuję podgonić żeby się wprowadzić jak najszybciej, może nie będzie najgorzej, w przyszłym tygodniu będzie ciepła woda bo gaz podłączają. Mamy kupę roboty teraz z białym montażem, a ja w weekend pracuję Dzięki Ci za kontakty do netu, muszę podzwonić i na coś się zecydować A co tam u Was, tynkarzy jakiś rozsądnych namierzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Jakichs namierzylam, nie wiem czy rozsadnych to sie zobaczy U nas Gora ciagle siedzi juz 6 tydizen mam nadzieje ze skonczy w ta sobote bo od poniedzialku ma instalator wejsc a oni za soba nie przepadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 11.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no no no kuchnia jak marzenie , śliczniusia, a lodówka ho ho ,wszystko super ,a pieski szczęśliwe że niedługo u siebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.07.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A dziękuję, dziękuję Psy są nieszczęśliwe jak muszą wracać do Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 11.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Tylko pozazdrościc Wam tego jeziora niedaleko domku , a czy koło domku tez planujecie jakąś sadzawkę dla futrzaków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.07.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nie, bo by z niej nie wychodziły Znajomi mieli i już zasypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 11.07.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 o kurcze a ja planuję staw tzn. ja już mam staw kupiony razem z działką ale chciałam go oczyścić i doprowadzić do używalności i teraz zabiłaś mi klina , to znaczy że psiak tak cały czas tam w tej wodzie a tak chciałam dobrze ,coś muszę pomyśleć żeby było ok dla psa i dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.07.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nie siedzi w wodzie non stop ale co gorsza włazi do niej co chwila w międzyczasie oczywiście wchodzi do domu, chyba że trzymasz psa tylko w ogrodzie, ale to tez nie jest wówczas dobre, bo skóra psa nie schnie wówczas długi czas co grozi chorobami skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 11.07.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 chyba zrobie jakieś ogrodzenie , bo staw musi być zbiera mi wody gruntowe z całej działki, ale dzięki dzięki tak to jest jak se człowiek pierwsze coś zrobi a dopiero potem pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 11.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a zapomniałam dodać że psiak" nie do ogrodu " ale i w domku będzie sobie chadzał więc jakieś wyjście musi być , jak to się mówi pożyjemy , zobaczymy i jakieś wyjscie wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 21.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Newfie, oczywiście dałam ciała komentując nie tam gdzie trzeba, sorry Tak więc powtarzam, piesio na taczce super, a dom naprawdę bardzo fajny i w moich klimatach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.07.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dzownilam do tych twoich tynkarzy okazalo sie jednak ze dodaja Cena wzrosla do 26, odejmuja tylko okna powyzej 3m2 ale za mb obrobki okna 26zl biora a drzwi odejmuja tylko z jednej strony Wiec chyba z nich bede musiala zrezygnowac. W takim razie powodzonka w szukaniu ekipy! Ci właśnie robią u moich znajomych w Wyrach. A czy ja tez mogłabym dostac namiary na tynkarzy i kafelkarzy na priwa? Mieszkam niedaleko;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dorotko co u Was slychac??? Wypoczywacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 02.08.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Hej, wróciliśmy z wakacji, właaśnie się przeporwadzamy na Rogoźnik Opróżniamy mieszkanie, straszna robota Dzięki za kontakt do netu, czekam na podłączenie (przyszły tydzień) teraz mam neta tylko jak wpadam do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts