Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu Nowofundlandów

Newfie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Newfie

Skopiowalam z Twojego dziennika tekst o piesku do adopcji.

Tak sie sklada , ze czesto do Ciebie zagladalam popatrzec na te czarnosci przeslodkie :D

Przepraszam , ze dopiero o tym mowie , ale jakos zeszlo :wink:

Mam nadzieje , ze nie masz mi tego za zle .

Zajrzyj do dzialu o zwierzetach .

Ktos tam pyta o pieska .

Napisz tam moze czy pies moze byc na dworzu w kojcu czy tylko w domu ,ludzie roznie posiadanie psa sobie wybrazaja .

Mam nadzieje , ze znajdzie sie dla tego mlodzienca dobry dom i tego zycze.

Pozdr i zycze kolorowych snow w nwym domku :D

ps.Raz jeszcze przepraszam za samowolke z przeklejeniem tematu.

Drota kuchnia wyszla super, nie wiedzialam ze bedzie drewniana.

Ale masz lodowke :o

Szafa i szafka tez wyszla fajnie, co Ty to narzekalas ze nie dasz rady z wprowadzeniem sie, to wyglada jakbys juz wlasciwie teraz sie mogla przeprowadzac :)

Dzięki, cieszę się że Ci się podoba, według mnie też wyszła super :) Taką lodówkę planowałam od początku, mam dość gniecenia się w takiej jak mam teraz z malutkim zamrażalnikiem, a jak ktoś nie spędza dni w kuchni, to musi mieć spory zamrażalnik :oops: :wink:

Właśnie próbuję podgonić żeby się wprowadzić jak najszybciej, może nie będzie najgorzej, w przyszłym tygodniu będzie ciepła woda bo gaz podłączają.

Mamy kupę roboty teraz z białym montażem, a ja w weekend pracuję :evil:

Dzięki Ci za kontakty do netu, muszę podzwonić i na coś się zecydować :roll:

A co tam u Was, tynkarzy jakiś rozsądnych namierzyłaś?

o kurcze a ja planuję staw tzn. ja już mam staw kupiony razem z działką ale chciałam go oczyścić i doprowadzić do używalności i teraz zabiłaś mi klina , to znaczy że psiak tak cały czas tam w tej wodzie a tak chciałam dobrze ,coś muszę pomyśleć żeby było ok dla psa i dla nas

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Dzownilam do tych twoich tynkarzy okazalo sie jednak ze dodaja :( Cena wzrosla do 26, odejmuja tylko okna powyzej 3m2 ale za mb obrobki okna 26zl biora a drzwi odejmuja tylko z jednej strony :( Wiec chyba z nich bede musiala zrezygnowac.

W takim razie powodzonka w szukaniu ekipy! Ci właśnie robią u moich znajomych w Wyrach.

A czy ja tez mogłabym dostac namiary na tynkarzy i kafelkarzy na priwa?

Mieszkam niedaleko;)

Pozdrawiam