Newfie 06.09.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ok, już namierzyłam w Platformie w Czeladzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 oo i juz sciany u Was rosna pogoda taka ze chyba jutro nie pojade na budowe, moze wykorzystam taki dzien na ogladanie okien Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 07.09.2007 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Rosną, rosną, wczoraj wieczorem nie zrobiłam zdjęć, a są jeszcze wyższe Gdzie będziesz oglądac okna? Ja chcę PCV w okleinie, pooglądałąbym coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ja mam dylemat czy okna drewniane przepiekne ale drozsze i trzeba malowac czy plastiki w okleinie duzo brzydsze ale nie trzeba malowac no i tansze teraz sie wybieramy na przeglad drewnianych a plastikow jest troche ty z katowic jestes to chyba duzy masz tam wybor a warto sie przyjrzec, roznice sa duze , i jesli chodzi o zawiasy i kolorystyke no i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dorotko moj nr gg to 1038989 jak amsz ochote pogadac o oknach czy o czymkolwiek zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 07.09.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ja niestety w pracy mam tylko internet, nie mam GG Ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 bylam w sobote na dzialce ale was nie widzialam, za to jakas ekipa szalala no i sciany rosna w zastraszajacym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 10.09.2007 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ano, byliśmy w Warszawie z psami na pokazach, ekipy pilnowali teściowie Faktycznie ściany rosną, dzis jadę zamówić więźbę! I dalej do przodu... Będę dziś wieczorem, zajrzę do Ciebie co się dzieje. Nie jestem pewna czy dobrze myślę - budujesz koło domu z bali czy w szkielecie drewnianym? Dobrego nowego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 my jestesmy miedzy tym w szkielecie drewnianym co mu sie zolta elewacja robi a takim z pustakow ceramicznych bez wiezby jeszcze, u nas etap zasypywania fundamentow wiec beda jezdzic ciezarowki z piachem, bedzie tam moj malzonek i beda nam robic gwc M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 10.09.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Okidoki, będę tam jutro rano to sprawdzę Mu rano wozimy materiał bo ekipa kończy ściany parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.09.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Okidoki, będę tam jutro rano to sprawdzę Mu rano wozimy materiał bo ekipa kończy ściany parteru My też wczoraj zamówiliśmy więźbę i całe szczęście, że coś nas tchnęło bo jak się okazało na miejscu terminy się wydłużyły i teraz trzeba czekać minimum 1,5 miesiąca. Zamówienie złożyliśmy w Istebnej bo kto zna się lepiej na obróbce drewna niż górale:) a i ceny przystępne. Dla lubiących piękne widoczki dodam, że tartak jest położony w bajecznym miejscu! Pozdrawiam wszystkich "Codziennych", trzymajcie z nami kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 My to mamy pecha z ta budowa, dzis mialo byc zasypywanie i po 9 wywrotce policja przydybała ich ze syfia droge blotem i dostali mandat i wiecej nie beda wozic dzieki kochanemu naszemu wojtowi, ktory sprzedal dzialki a teraz ma wszystko w nosie, mamy prace wstrzymane do czasu kiedy wszytsko wyschnie Jak poszlo na wystawie?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.09.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ola&tomek, ile zapłaciliście za całość drewna na więźbę? My mamy troche więcej drewna, bo zadaszamy taras, więc i dodatkowe krokwie i słupy podstzymujące... Wyszło coś 8,5 metra, z impregnacją za 6500. A do tego okazało się że z kierownikiem tartaku kiedyś się poznaliśmy Termin odbioru 15.10.07. Markoto, o co chodzi z tym Wojtkiem Bo nie zakumałam... Czy to ten piasek z Wojkowic Kościelnych? A w Warszawie to nie była wystawa, tylko pokazy pracy ratowniczej Poszło bardzo dobrze A wystawa w sobotę na Pogorii w Dąbrowie Górniczej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 to nie o wojtka chodzi a o wójta gminy bobrowniki i o to ze nie robi nam drogi tylko palcem w bucie kiwa i wymysla czemu by tu tej drogi nie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.09.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Aaaaa, to juz rozumiem I w pełni się zgadzam, a na przetargu drogę obiecywał Dramat jest na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No w sobote auto sie zakopalo,a piachu taca nie mozemy wozic bo by nigdy stad nie wyjechala, koszmar opmyslec ze niektorzy na ten rok sie szykuja do zamieszkania, puki nie zrobia kanalizacji to bedzie kicha. troche go nie rozumiem, niby tlumaczy sie ze musi starszym mieszkancom zrobic kanalize, ok tylko ze polowa ludzi sie tam nie podepnie a wiadomo ze na osiedlu u nas podpieli sie by wszyscy i inwestycja by sie zwrocila. Ale to chyba stare uprzedzenia Dobieszowic do Rogoznika daja znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.09.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Nic nie wiem o lokalnych uprzedzeniach Ja pytałam ludzi z osiedla i twierdzą że mają kanalizację Czyli o co chodzi?? My sie będziemy wprowadzać w wakacje 2008, ale nasz sąsiad juz w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No to ja juz nic nie rozumiem, wojt cos mowil ze nie ma glownej nitki jeszcze ale skoro osiedle ma?? No nasi sasiedzi tez sie chca w tym roku wprowadzic ale jakos tego nie widze przy takim dojezdzie. Nie moglismy zasypac calego wykopu mam nadzieje ze nam nie ukradna rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.09.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja też nie rozumiem, dlatego pytałam tamtych mieszkańców, chyba wiedzą co mają w domu I na kiedy macie resztę piachu? Bądź dobrej myśli że nie ukradną, kradzieże się skończyły odkąd tyle budów ruszyło, ja byłam wczoraj ostatni raz na budowie około 21.00 w tym dużym domu na wjeździe jeszcze ekipa walczyła, więc i kraść trudniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.09.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ola&tomek, ile zapłaciliście za całość drewna na więźbę? My mamy troche więcej drewna, bo zadaszamy taras, więc i dodatkowe krokwie i słupy podstzymujące... Wyszło coś 8,5 metra, z impregnacją za 6500. A do tego okazało się że z kierownikiem tartaku kiedyś się poznaliśmy Termin odbioru 15.10.07. Markoto, o co chodzi z tym Wojtkiem Bo nie zakumałam... Czy to ten piasek z Wojkowic Kościelnych? A w Warszawie to nie była wystawa, tylko pokazy pracy ratowniczej Poszło bardzo dobrze A wystawa w sobotę na Pogorii w Dąbrowie Górniczej Pozdrawiam! My będziemy płacić 620 zł netto za m3 więźby,mamy mieć gotową za 1,5 miesiąca. Dowóz 2 zł/km. Impregnacja 60 zł/m3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts