ThoM 30.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam Czyżby prace chwilowo ustały, prosimy o nowe fotki. ciągle mocno zainteresowani.. ThoMaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 30.01.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 O, super, że ktoś tu mimo zimy zagląda Prace trwają, teraz wewnątrz ścianki działowe, czekam na bramę, elektryk od piątku, oczywiście zrobię jakieś fotki i wrzucę ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam po przerwie:) U nas prace wstrzymane do marca, do montazu okien a potem startujemy z instalacjami. Jesteśmy też umówieni na wycenę z wykonawcami, na których namiary Ty nam podałaś.Ścianki działowe już mamy zrobione, pokoje są naprawdę duże, z czego się cieszę.Jedyne co mnie teraz zastanawia to okno w kuchni, bo jak się zrobi wylewki, ogrzewanie podłogowe itp to do blatu kuchni pod oknem zostanie chyba niewiele ponad 80 cm i to moim zdaniem ciut za nisko:( A okna juz zamówione i nie da się tego raczej zmienić...Napisz co o tym myślisz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.02.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Hej, u mnie nie ma tego problemu ponieważ zmieniałam wymiary okien i ich wysokość - po wylewkach okno w kuchni (wymiary 120*180) będzie na wysokości ok 105 cm, czyli spokonie wejdzie blat i nawet stojąca bateria jeśli tam mi się wymyśli Ja w końcu z łazienki nie wycięłam garbeoby dla sypialni, zostawiłam dużą łazienkę i pralnię (wchodzi się z łazienki) o szer 160 cm - fajne pomieszczenie się zrobiło (na projekcie to ta garderoba przy schodach). Zmniejszyłam trochę pokój środkowy na rzecz sypialni i szafy wnękowej w niej. Garberoba narożna będzie wspólna dla dwóch pokojów (dwa wejścia) i trochę powiększona kosztem pokoju nad garażem (ściana w pokoju jest zaraz obok okna szczytowego). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Newfie musze Cie pocieszyc ze mi sprawa oswietlenia tez spedza sen z oka za diabla nie wiem jak je rozwiazac. Chyba zrobie jakies jedno swiatlo gorne zeby ewentualnie doswietllic pokoj ale raczej pojde w lampy stojace Mam pytanie czy elekryk wycenial ci calosc, czy podawal ceny za punkty?? Czy jutro bedzie na dzialce kolo 12:00-13:00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 05.02.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Elektryk wyceniał całość prac, jutro zaczyna rozkładać kabelki, gość jest fajny bo doradził mi dziś kilka rozwiązań Jeśli pytasz o niego to powinien jutro w tych godzinach byc u nas. Przegryzłam się przez tenat światła w salonie i już chyba wiem... Ale mam jeszcze chwilkę czas na decyzje Fajnie że u Was też już ruszyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 06.02.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 witam:) też jestem umówiony na spotkanie z waszym elektrykiem mam do niego dzwonić po 15 umówić się na wycenę, a instalacje w marcu zamierzamy robić jak zamontuja okna. czy mogła byś posłać na priva wycene instalacji, koszt materiałów i co w tym się mieści z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Newfie, niestety nie bylo dzis elektryka u Was, czy bedzie moze w sobote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 06.02.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mówił że będzie do 13 (Arek rozłożony z gorączką nie był na budowie, jedziemy wieczorem) , nie wiem czy będzie w sobotę , z nim to tylko telefonicznie trzeba się umawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 07.02.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Markoto, miałaś rację, elektryka dziś nie było wcale Wieczorem z nim rozmawiałam - nie mógł być, za to w sobotę będzie od 7.00 do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No to sie bardzo ciesze, bede mogla sobie z nim pogadac Dzieki za informacje. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71agis71 15.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hej niufkowiepozdrowienia z Wyr Kaśka i cała reszta...Kurna muszę w końcu się zebrać i pouzupełniać ten dziennik... Wasz tak pięknie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.02.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ano trzeba, trzeba W końcu macie juz stan surowy otwarty Gratulacje! Ja muszę też się zmobilizować i wstawić zdjęcia, juz zrzucone. U nas teaz codziennie coś się zmienia, bo równocześnie pracują murarze i elektryk... zanim stawię zdjęcia to już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No no ale u Was tempo te stopnie wychodza ci za waskie czy za niskie?? gdzie zamawaialas normstahla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.02.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Stopnie schodów żeby mogły być dwubiegowe ze spocznikiem musiałyby być wysokie na 19,5 cm a maksymalna wygodna wysokość to 18 Dlatego będa zabiegowe. Normstahla zamówiłam w Bramoncie w Czeladzi, przyjeżdża już w poniedziałek bo jakiegoś przyspieszenia dostali Razem z tym montaz drzwi wejściowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 no nie koniecznie schody wygodne maja 19 cm http://www.weger.pl/stranki/teoria.htm#etykieta3 jasne ze wygodniej byloby nizej, ale to 19.5 to nie tragedia choc jak dorzucisz jeden zabiegowy to juz bedzie super ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 15.02.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Cześć, ładny domek budujecie Tak przeglądam Wasz zdjęcia w dzienniku i stwierdzam ze macie rewelacyjne pieski!! Bardzo mi się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 16.02.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Markoto, niestety większość teorii mówi że powinny się mieścić między 15 a 18 i muszę powiedzieć że przez ostatnie dni mierzyłam wszystkie schody jakie napotkałam I niestety potwiedza to teorię że 18 to max, a najwygodniejsze wydały mi się 16 Więc zabieg jednak musi być Neti, dziękuję za miłe słowa Domek miał być prosty i funkcjonalny, na razie wydaje mi się spełni moje założenia A nasze psiaki to nasza największa radość - 2 x 60 kg futrzanego psiego szczęścia Pozdrawiam Wszystkich zaglądających do Domu Nowofundlandów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 16.02.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ThoM, mam nadzieję że nie zabłądzicie Na zumi na nas chyba tylko wykopy były Ale lokalizacja się nie zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Gdzie dorwaliscie te drzwi?? To sa te z Poreby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts