Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

glowac, jak się cieszę, że mogłam pomóc. I naprawde bardzo szybki montaż od chwili zamówienia.

Drzwi śliczniutkie - identyczne jak nasze, więc jak mogłyby mi się nie podobać :wink: - nasze tylko w środku kolor, otwierane na drugą stronę i zamek inny. Nawet witraż zerżnęłaś :lol: :lol: :lol:

napisz proszę z jakiego drzewa i - jeśli można - cenę na prv

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

butterfly te piękne drzwi mamy dzięki Tobie !!!

Wzięliśmy wszystko razem z witrażem - tylko bez kołatki no i u nas jest sosna :oops:

Malowane dwustronnie ponieważ reszta drzwi wewnętrznych będzie biała.

Wasze drzwi były tak piękne, że innych u nas nie widziałam - jeszcze raz dziękuję, że pokazaliście Wasze cudo - i podaliście namiar na Pana Krzysztofa :p

Dla tych,którzy lubią bardzo nowoczesne drzwi polecam nowe drzwi Hormann - RenoDoor.

Wzornictwo takie jak tych starych aluminowych tylko cena o ponad połowę niższa. Ja zamówiłam złoty dąb w wymiarze na zamówienie cena 5200 z montazem i vatem 7%. Jeden wymiar jest w promocji chyba 1100 x 2100:

http://www.hoermann.com/aktion2009flash/pl_torundtuer_popup.html

Wzornictwo takie jak tych starych aluminowych tylko cena o ponad połowę niższa. Ja zamówiłam złoty dąb w wymiarze na zamówienie cena 5200 z montazem i vatem 7%. Jeden wymiar jest w promocji chyba 1100 x 2100:

no kurcze to ja za taką kasę mam 3 pary z montażem :o

ale faktycznie sa ładne - ale to NIE jest tanio :lol: