Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mozna wiedziec z jakiej firmy te drzwi ? to PVC , drewno a moze aluminium ?jaka cena? ;) baaaardzo mi sie podobaja :)

Ciesze sie, ze Wam sie podobaja ;-))

Drzwi są aluminiowe, wykonywala je firma "Okna z Krakowa" z wykorzystaniem wypelnienia obustronnego nakladkowego ADECO.

Za drzwi zaplacilismy 12.092,50 zl.

Ciesze sie, ze Wam sie podobaja ;-))

Drzwi są aluminiowe, wykonywala je firma "Okna z Krakowa" z wykorzystaniem wypelnienia obustronnego nakladkowego ADECO.

Za drzwi zaplacilismy 12.092,50 zl.

Kurcze, jakie piekne-takie drogie:-)ale robia wrazenie. Mnie sie podobaja bardzo podobne od Hormanna.Jeszcze nie mam wyceny, bo montaz dopiero na wiosne, ale na pewno sie pochwale:-)

klodziki

z KMWformat - moje sa nieco inne na poczatku str 83 tego watku ale jestem mega zadowolona z podejscia do klienta i realizacji. Okazuje sie, ze dwie moje kolezanki tez maja ich drzwi i tez sa zadowolone wiec moge polecic. Nie wiem skad jestes ale jak sie zadzwoni do fabryki to podadza lokalnego przedstawiciela. O widze ze z Wroclwaia ;)

Edytowane przez ALUTKA W

No to w końcu i moje. Drewniane, zamówione u lokalnego stolarza.

http://img199.imageshack.us/img199/2507/77279086.jpg

a ja nietypowo nie o drzwiach tylko o oknach... jakiej szerokości masz okna? Widze, że chyba niezbyt duże a mimo tego dzielone. U mnie w więksozści są 120 i nie wiem: jedna szyba??? Dzielić????

a ja nietypowo nie o drzwiach tylko o oknach... jakiej szerokości masz okna? Widze, że chyba niezbyt duże a mimo tego dzielone. U mnie w więksozści są 120 i nie wiem: jedna szyba??? Dzielić????

Ja mam okna 148x148. Wziąłem drewniane, jednoskrzydłowe, trzyszybowe. Dlaczego jedno skrzydło a nie dwa? Dlatego:

1. żonie bardziej się podobają,

2. są cieplejsze niż dwuskrzydłowe z ruchomym słupkiem,

3. podobno mogą się opuszczać, ale stwierdziłem, że będę je otwierał (rozwiernie) tylko do mycia.

Pozdrawiam

klodziki

z KMWformat - moje sa nieco inne na poczatku str 83 tego watku ale jestem mega zadowolona z podejscia do klienta i realizacji. Okazuje sie, ze dwie moje kolezanki tez maja ich drzwi i tez sa zadowolone wiec moge polecic. Nie wiem skad jestes ale jak sie zadzwoni do fabryki to podadza lokalnego przedstawiciela. O widze ze z Wroclwaia ;)

też rozważam drzwi od nich