Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wojgoc

Kolor dobierany byl pod okna wiec orzech,kafle 60/60,fuga....mierze teraz wiec raczej 4mm...albo 3 mm...nie mam juz tych krzyzykow wiec wybacz kobieca dokladnosc w pomiarach:)

Dardulka, dziekuje....:) Z ciekawoscia czekam na Twoje pomysly i rozwiazania:)

fuga....mierze teraz wiec raczej 4mm...albo 3 mm...nie mam juz tych krzyzykow wiec wybacz kobieca dokladnosc w pomiarach:)

wazne, że w wykonczeniówce byłas bardzo dokladna:)

a drzwi z czego - dębowe?

No to dziś i ja pokażę swoje drzwi....skromne w porównaniu z pokazywanymi na forum, ale moje wymarzone :-)

http://images47.fotosik.pl/1212/930ef31a945efeb2gen.jpg

http://images49.fotosik.pl/1186/87262d03cc84afd3gen.jpg

Basia

Nie wklejaj już więcej zdjęć!!!

Wprawisz nas wszystkich w kompleksy:(

Dla mnie bomba:)

a dla mnie jak elewacja powaliła na kolana...to drzwi troche rozczarowały...chociaż pasują...ale elewacji nie przebiły ;)

a dla mnie jak elewacja powaliła na kolana...to drzwi troche rozczarowały...chociaż pasują...ale elewacji nie przebiły ;)

No co ty, powiesi jakiś ładny wianuszek na drzwi i będzie rewelka;)

Ale masz trochę racji, brakuje im jakiegoś detalu. Może kołatka?

Nie wklejaj już więcej zdjęć!!!Wprawisz nas wszystkich w kompleksy:(

nie bądź taki skromny:)

usuń tylko rózowe dywaniki i wszelkie kompleksy znikną:D:yes::D

Basia,

co to za kolor drzwi, okien i elewacji?

jaki producent?

Basia

Wprawisz nas wszystkich w kompleksy:(

Dla mnie bomba:)

Tak Basia, nie wklejaj, bo Liwko już pękna z zazdrości ;)

Oryginalny wzór (mi się podoba) chociaż ze względów praktycznych wykonałbym je odwrócone (tzn. czysty pasek od strony klami).

Co to za producent?

nie bądź taki skromny:)

usuń tylko rózowe dywaniki i wszelkie kompleksy znikną:D:yes::D

No to któryś z nas jest daltonistą, bo moja powiedziała, że one są koloru... zabij mnie, nie pamiętam, rozróżniam tylko osiem:(

No to któryś z nas jest daltonistą, bo moja powiedziała, że one są koloru... zabij mnie, nie pamiętam, rozróżniam tylko osiem:(

cóż, ja wypowiadam sie tylko na podstawie zamieszczonych przez Ciebie fotek - a różowy nie łapie sie w Twojej ósemce:)

cóż, ja wypowiadam sie tylko na podstawie zamieszczonych przez Ciebie fotek - a różowy nie łapie sie w Twojej ósemce:)

Ty, wiesz że faktycznie na tym zdjęciu one jakoś różowe wyszły. W rzeczywistości mają inny kolor. A jaki, to muszę się spytać żonki:)

Basia

Liwko :cool: no przecież tu jestem pierwszy raz ze swoimi zdjęciami :p i zapewne ostatni, bo więcej drzwi nie planuję ;)

Basia,

co to za kolor drzwi, okien i elewacji?

jaki producent?

wojgoc:

- drzwi i okna z meranti, kolor daglezja,

- elewacja to modrzew, impregnowany Tikkurilla Valtti Expert w kolorze orzech,

- producent: to lokalny krakowski stolarz. Drzwi zrobił na zamówienie, na podstawie dostarczonego zdjęcia z zagranicznego katalogu internetowego.

Ale masz trochę racji, brakuje im jakiegoś detalu. Może kołatka?

A może jak już obok na elewacji będzie numer domu i oświetlenie, to będzie OK :stirthepot: