koza79 17.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 szerokość - 1800 mm, wysokość skrzydła standardowa + łuk, materiał - dąb, kolor - złoty dąb, cena 8000 Projekt domu to Melania z Archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 szerokość - 1800 mm, wysokość skrzydła standardowa + łuk, materiał - dąb, kolor - złoty dąb, cena 8000 gdzie Wy takich stolarzy znajdujecie co takie ceny maja za takie drzwi???? mozesz podac namiar? a jakie inne modele bralas pod uwagę w procesie decyzyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Stolarzy takich na Podkarpaciu mamy. Namiary ewentualnie na maila podam bo nie wiem czy tu mogę wklejać. Modele o których myślałam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Stolarzy takich na Podkarpaciu mamy. Namiary ewentualnie na maila podam bo nie wiem czy tu mogę wklejać. wyslalem Ci na PW namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A ja mam pytanie do Optimy...macie dwie bramy? Po co? Nie sądzę by to były dwie bramy garażowe, raczej to są przeszklenia tarasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 17.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie sądzę by to były dwie bramy garażowe, raczej to są przeszklenia tarasu;) to brzmi realnie, dzieki:) Koza, drzwi piekne....te ktore bralas rowniez pod uwage sa super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Koza ja też myślę że Twoje drzwi są super myślałam o drzwiach drewnianych ale mnie cena przybiła do podłogi 10tyś to jak dla mnie sporo za same drzwi powiedzcie czy cena 4500 za drzwi PCV z jednym doświetleniem (wstawiałam je na stronie99) jest ok? szczerze mówiąc nie bardzo się orientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 myślałam o drzwiach drewnianych ale mnie cena przybiła do podłogi 10tyś to jak dla mnie sporo za same drzwi skąd wziełaś kwote 10tys? Koza pisała o 8tys a co myślicie o takich drzwiach? http://img12.imageshack.us/img12/7310/miniphp5.jpg Uploaded with ImageShack.us to zalezy jaka masz bryłę domu i czy akurat ten kolor jest odpowiedni - dla mnie wzór do zaakceptowania, kolor nie. inna rzecz to co w cenie 4,5 tys te drzwi mają - czyli jaki zamek, jak pochwyt, jaki próg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) wojgoc coś ty tak naskoczył na queene, właśnie miała rację że ścianka kolankowa dobitnie przesadzona a dach wygląda na tym domie jak za mała czapka, poza tym każdy ma prawo komentować to co mu się podoba, z twojej strony wystarczyło napisać że twoim zdaniem wyglada ok Edytowane 19 Listopada 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 skąd wziełaś kwote 10tys? Koza pisała o 8tys Koza ma trochę inne drzwi niż te na które ja miałam wycenę, napisałam tylko że ja chciałam drewniane drzwi ale kwota którą mi zaproponowano jest zbyt wysoka może źle to napisałam bo chyba się nie zrozumieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 19.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Witam.Oto moje drzwi klasyczne, dębowe, miejscowy stolarz, klamki (kolor stare zoloto).http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7cb2cc2edcfa77b.htmlPozdrawiamSebxyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 wojgoc kolor będzie orzech, co do twoich pytań to powiem szczerze że nie bardzo wiem pochwytu w cenie nie ma jest klamka nie pytaj bo nie wiem jaka. w wycenie mam napisane listwa przy szybowa ozdobna klamka złota x1 2x wkładka montażowa 1x wkładka pat.kl. c złota- drz. ciężkie nie wiem czy to o to chodzi więc proszę bez złośliwości nigdy w życiu nie kupowałam drzwi więc się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Agi i Basiu - bardzo ładne drzwi! Agi - bardzo znajome:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 wojgoc kolor będzie orzech, co do twoich pytań to powiem szczerze że nie bardzo wiem pochwytu w cenie nie ma jest klamka nie pytaj bo nie wiem jaka. w wycenie mam napisane listwa przy szybowa ozdobna klamka złota x1 2x wkładka montażowa 1x wkładka pat.kl. c złota- drz. ciężkie nie wiem czy to o to chodzi więc proszę bez złośliwości nigdy w życiu nie kupowałam drzwi więc się nie znam chodziło mi WYŁĄCZNIE co się mieści w kwocie 4,5tys zł i tylko tyle, bez żadnych podtekstów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 więc ja napisałam tyle ile wiem, być może nie dopytałam o wszystko o co powinnam,takie są minusy załatwiania spraw wyłącznie przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 wojgoc coś ty tak naskoczył na queene, właśnie miała rację że ścianka kolankowa dobitnie przesadzona a dach wygląda na tym domie jak za mała czapka, poza tym każdy ma prawo komentować to co mu się podoba, z twojej strony wystarczyło napisać że twoim zdaniem wyglada ok widzisz, też oceniasz. a to wątek o drzwiach a nie o projektach, że wcześniej zostało wyjaśnione, że projekt indywidualny, że może ktoś tak chciał. temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 więc ja napisałam tyle ile wiem, być może nie dopytałam o wszystko o co powinnam,takie są minusy załatwiania spraw wyłącznie przez telefon. jesli drzwi wejściowe masz pod tym łukowym oknem na poddaszu to wg mnie tego typu nowoczesny design drzwi nie pasuje do bryły Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 że projekt indywidualny tym bardziej dziw bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 19.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ato nasze, nie są oryginalne Oczywiście mają naklejki wokół szybki i brakuje im paru elementów jak: pochwyt, klamka, osłony zawiasów itp, te wszystkie chromowane bajery dostaną na samym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 tym bardziej dziw bierze jakie to ma znaczenie? ważne, że Inwestor zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts