Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo cenna uwaga wielkie dzięki ale jeśli już je oceniasz to równie dobrze mógłbyś odpowiedzieć na pytanie które zadałam

kwestia ceny? właśnie diabeł tkwi w szczegółach typu jaka klamka, jaki zamek - bo niby atrakcyjna..., z drugiej strony w Podkarpackim za 5tys zł robią drewniane - do tego w stylu bryły domu

Patrzę na różne drzwi i coś mi jeszcze przyszło do głowy. W większości modeli otwieranych na zewnątrz zawiasy są widoczne. U mnie stolarz zrobił tak że są schowane. Twierdzi że wcześniej się tak nie dało a teraz są takie rozwiązania że można to zrobić bez problemu (jakieś specjalne zawiasy).

Osobiście uważam że dużo fajniej wygląda jak zawiasów nie widać.

Patrzę na różne drzwi i coś mi jeszcze przyszło do głowy. W większości modeli otwieranych na zewnątrz zawiasy są widoczne. U mnie stolarz zrobił tak że są schowane. Twierdzi że wcześniej się tak nie dało a teraz są takie rozwiązania że można to zrobić bez problemu (jakieś specjalne zawiasy).

coraz bardziej mi sie podoba Twój stolarz...

87anam87 ja rowniez jak wojgoc uwazam, ze te drzwi ktore wybralas nie bardzo pasuja do twojego domu, okna w luczek a drzwi nowoczesne. same drzwi bardzo ladne ale nie do twojego domu. koza pokazala wzory drzwi, ktore bylyby stosowniejsze. bez urazy :)

edit: spojrz do katalogu drzwi zewnetrznych gerdy, ceny podobne jak w tym oknoplusie a jakosc na pewno lepsza.

Edytowane przez TAR

87anam87 ja rowniez jak wojgoc uwazam, ze te drzwi ktore wybralas nie bardzo pasuja do twojego domu, okna w luczek a drzwi nowoczesne. same drzwi bardzo ladne ale nie do twojego domu. koza pokazala wzory drzwi, ktore bylyby stosowniejsze. bez urazy :)

edit: spojrz do katalogu drzwi zewnetrznych gerdy, ceny podobne jak w tym oknoplusie a jakosc na pewno lepsza.

Ja bym na tych drzwiach dał jakiś motyw łuku o tym samym promieniu;)

Znaczy się, nie na tych samych, te nie pasują.

ok..jeśli chodzi o drzwi to się zastanawiam nad czymś klasycznym firmy Gerda...co myślicie o tej firmie?

może znacie jakąś firmę która sprzedaje dobre drzwi w rozsądnej cenie?

wiem że drzwi które wybrałam nie bardzo mają się z moim domkiem ale niczego innego w rozsądnej cenie nie mogę znaleźć :(

Ja też chciałam ze schowanymi zawiasami. Stolarz stwierdził, że jemu to obojętne, jakie zrobi, ale uprzedza, że po kilku latach się.. złamią. :o

KOCHANI podpowiedzcie mi ...

...otóż chcę mieć białe okna ...ale jakoś nie mogą się przekonać do białych drzwi,jak myślicie czy mogą być kolorem zbliżone do koloru dachu,,czy będzie to pasowało ...dodam iż elewację chciałabym w jakimś tam odcieniu bieli..

a brama garażowa będzie w jakim kolorze?