87anam87 19.11.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 jesli drzwi wejściowe masz pod tym łukowym oknem na poddaszu to wg mnie tego typu nowoczesny design drzwi nie pasuje do bryły Twojego domu bardzo cenna uwaga wielkie dzięki ale jeśli już je oceniasz to równie dobrze mógłbyś odpowiedzieć na pytanie które zadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 bardzo cenna uwaga wielkie dzięki ale jeśli już je oceniasz to równie dobrze mógłbyś odpowiedzieć na pytanie które zadałam kwestia ceny? właśnie diabeł tkwi w szczegółach typu jaka klamka, jaki zamek - bo niby atrakcyjna..., z drugiej strony w Podkarpackim za 5tys zł robią drewniane - do tego w stylu bryły domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dzięki za aluzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Patrzę na różne drzwi i coś mi jeszcze przyszło do głowy. W większości modeli otwieranych na zewnątrz zawiasy są widoczne. U mnie stolarz zrobił tak że są schowane. Twierdzi że wcześniej się tak nie dało a teraz są takie rozwiązania że można to zrobić bez problemu (jakieś specjalne zawiasy).Osobiście uważam że dużo fajniej wygląda jak zawiasów nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Patrzę na różne drzwi i coś mi jeszcze przyszło do głowy. W większości modeli otwieranych na zewnątrz zawiasy są widoczne. U mnie stolarz zrobił tak że są schowane. Twierdzi że wcześniej się tak nie dało a teraz są takie rozwiązania że można to zrobić bez problemu (jakieś specjalne zawiasy). Osobiście uważam że dużo fajniej wygląda jak zawiasów nie widać. coraz bardziej mi sie podoba Twój stolarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 coraz bardziej mi sie podoba Twój stolarz... Rączki na kołderkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) 87anam87 ja rowniez jak wojgoc uwazam, ze te drzwi ktore wybralas nie bardzo pasuja do twojego domu, okna w luczek a drzwi nowoczesne. same drzwi bardzo ladne ale nie do twojego domu. koza pokazala wzory drzwi, ktore bylyby stosowniejsze. bez urazy edit: spojrz do katalogu drzwi zewnetrznych gerdy, ceny podobne jak w tym oknoplusie a jakosc na pewno lepsza. Edytowane 20 Listopada 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 87anam87 ja rowniez jak wojgoc uwazam, ze te drzwi ktore wybralas nie bardzo pasuja do twojego domu, okna w luczek a drzwi nowoczesne. same drzwi bardzo ladne ale nie do twojego domu. koza pokazala wzory drzwi, ktore bylyby stosowniejsze. bez urazy edit: spojrz do katalogu drzwi zewnetrznych gerdy, ceny podobne jak w tym oknoplusie a jakosc na pewno lepsza. Ja bym na tych drzwiach dał jakiś motyw łuku o tym samym promieniu;) Znaczy się, nie na tych samych, te nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja bym na tych drzwiach dał jakiś motyw łuku o tym samym promieniu;) Znaczy się, nie na tych samych, te nie pasują. tu sie prosi by w oknach byl szpros łukowy tworzacy taka fale skomponowany z drzwiami - tak by tworzyło to całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Rączki na kołderkę... chcesz by mi się odmroziły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ok..jeśli chodzi o drzwi to się zastanawiam nad czymś klasycznym firmy Gerda...co myślicie o tej firmie? może znacie jakąś firmę która sprzedaje dobre drzwi w rozsądnej cenie? wiem że drzwi które wybrałam nie bardzo mają się z moim domkiem ale niczego innego w rozsądnej cenie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 a w jakim rejonie sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 podalam przyklad gerdy, bo ja akurat takie mam (wzgledy finansowe) , jestesmy zadowoleni, wiem, wiem to nie drewno ale za to w cenie do 4 tys. sa dobrze wyposazone, ladne oszyldowanie, dobrze wykonane i sa bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 centrum polski...płock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 TAR - w cenie 'do 4000' to jest wiele drzwi.Pytanie jakie wymiary, co w ramach tej ceny itd.Moim zdaniem w ogóle takie porównywanie cen drzwi jest takie sobie - np. minimalnie niestandardowe wymiary powodują czasami zwyżkę ceny o np. 20-25%Analogicznie z wykończeniem, kolorem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ok ok już podaje wymiar drzwi żeby nie było...... 2200x1700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 20.11.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Patrzę na różne drzwi i coś mi jeszcze przyszło do głowy. W większości modeli otwieranych na zewnątrz zawiasy są widoczne. U mnie stolarz zrobił tak że są schowane. Twierdzi że wcześniej się tak nie dało a teraz są takie rozwiązania że można to zrobić bez problemu (jakieś specjalne zawiasy). Osobiście uważam że dużo fajniej wygląda jak zawiasów nie widać. Ja też chciałam ze schowanymi zawiasami. Stolarz stwierdził, że jemu to obojętne, jakie zrobi, ale uprzedza, że po kilku latach się.. złamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Agi i Basiu - bardzo ładne drzwi! Dzięki Mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 21.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 KOCHANI podpowiedzcie mi ......otóż chcę mieć białe okna ...ale jakoś nie mogą się przekonać do białych drzwi,jak myślicie czy mogą być kolorem zbliżone do koloru dachu,,czy będzie to pasowało ...dodam iż elewację chciałabym w jakimś tam odcieniu bieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.11.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 KOCHANI podpowiedzcie mi ... ...otóż chcę mieć białe okna ...ale jakoś nie mogą się przekonać do białych drzwi,jak myślicie czy mogą być kolorem zbliżone do koloru dachu,,czy będzie to pasowało ...dodam iż elewację chciałabym w jakimś tam odcieniu bieli.. a brama garażowa będzie w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts