Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tym sposobem stawiasz veto na każdą negatywną opinię...no bo skoro inwestorowi sie podoba...

bo na tym etapie budowy to nie nam ma sie podobać, my wyrażamy swoję zdanie, opinie o czymś, co przez najblizsze Xlat i tak bedzie stało, otwierało się, zamykało.

Co innego jak sytuacja wyglada tak:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170372-Inaczej-niż-wszyscy-czyli-rozważania-nad-betoniarką-komentarze&p=5018358#post5018358

bardzo ładnie i spójnie kolorystycznie, chociaż troche misz-masz- bo tu łuk, tam kąt prosty...ale ogólnie na plus

masz gdzies wiecej swoich zdjęć ?

W sumie off-topic, ale za jedno zdjęcie chyba nikt mnie nie zlinczuje. Wyjaśni się też zamieszanie z łukami... Może założę jakąś małą galerię?

http://img15.imageshack.us/img15/7987/20111101212.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 2 weeks później...

Czy ktoś może mi pomóc w takiej sprawie: mam zakupione drzwi zewnętrzne drewniane firmy Dziadek z szybą antyrefleks. Dziwi mnie trochę to że wieczorem, jak świeci się światło wewnątrz domu to od środka lustro jest idealne , natomiast od ulicy wszystko widać. W dzień jest odwrotnie tzn, jak sie stanie bardzo blisko szyby ( właściwie przy samej szybie) od zewnątrz to coś tam się dojrzy ale generalnie od ulicy nic nie widać.

Sądziłam że wieczorem będzie tak samo . Wiadomo że wieczorem światło wewnątrz się świeci i chyba nadal powinna ta szyba spełniać swoją rolę. Natomiast juz zupełnie bez sensu wydaje mi się że będąc w domu przy zapalonym świetle zamiast widzieć kto stoi za drzwiami mam lustro a ktoś kto jest na zewnątrz widzi mnie świetnie.

I tak się zastanawiam czy ta szyba nie jest odwrotnie zamontowana? Czy zawsze tak jest?