olatomek 10.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ale właśnie od marca zmieniły im się ceny. Jeszcze pod koniec lutego te drzwi kosztowały 2900 a teraz 3215:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 11.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja również będę kupować te drzwi ale jedna z forumowiczek mi podpowiedziała, żeby je kupić bezpośrednio w art-tomie bo się okzauje, że stobrawa stamtąd je bierze. W ten sposób zaoszczędzę jakieś 600-800 zł. A tak przy okazji, jak się sprawują? A nie jest odwrotnie przypadkiem? Art-Tom nie jest dealerem Stobrawy? tylko ze art tom sprzedaje same drzwi, bez progu, oscieznicy, zamkow. Takze nie wiem czy az tak zaoszczedzicie kupujac w art tomie. Ja za godzinke mam odbior drzwi teksas s2 i mam nadzieje ze beda rownie piekne jak na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 11.03.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sprawdzilam wlasnie ze zamek jeden daja, ale progu i oscieznicy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sprawdzilam wlasnie ze zamek jeden daja, ale progu i oscieznicy nie. no to dziwne, bo ja kupiłam od nich drzwi - dokupiłam jak wszędzie - sobie odpowiadającą klamkę, osłonki na zawiasy i dodatkowy zamek klasy C. Wszystko pozostałe dostałam w cenie drzwi. A jeśli chodzi o podwyżki - to zapowiadali od 1 lutego - pojechałam zamówić 30 stycznia (jakoś ) a ceny poszły w górę faktycznie od 1 marca ; na zamówieniu było napisane, że czas realizacji 8 tygodni - przywieźli za 3,5 bardzo ładnie wykonane. Stoją na sklepie i czekają na montaż. Zdjęcia ze sklepu. http://img511.imageshack.us/img511/2214/dsc04003agi9.jpg http://img511.imageshack.us/img511/974/dsc04004afi9.jpg jak widać lampa przekłamuje kolor, tym bardziej , że jeszcze sklep świetlówki oświetlają, poza tym trzeba pamiętać, że ORZECH w art-tomie jest ciut ciemniejszy niż orzech okien pcv....jak ktoś ma okna z oknoplastu Kraków i chce mieć identyczne kolorystycznie drzwi , to polecam Urzędowskiego ( w zeszłym roku grubo ponad 5 tys. kosztowały )- ma idealnie dobraną bejcę, którą stosuje i do drzwi i do parapetów wewnętrznych. I jeszcze info dla tych, którym podoba się texas - w art-tomie to Dz2 - widziałam na żywca w sklepie, też są ładne P.s. cena moich - ze wszystkim - 2600 zł + 300 zł za montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 11.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Drewniane - Thermofasada ul. Górecka 31 Poznańhttp://images30.fotosik.pl/174/aba0a25443ca1e63.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 11.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Drewniane - Thermofasada ul. Górecka 31 Poznań http://images30.fotosik.pl/174/aba0a25443ca1e63.jpg Bardzo ładne drzwi.Coś podobnego będziemy potrzebowali. Tylko w ciemnym brązie i z jednym naświetleniem bocznym i górnym.Ile kosztowały twoje drzwi i czy ta firma ma przedstawicieli w innych miastach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 11.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Nie ważne kto jest czyim dealerem, ważne, że Art-tom ma taniej To prawda - Art - tom ma dużo taniej - te drzwi w Stobrawie są po 3600 - ja kupilam w Art - Tomie za 3000 Ale jak one się sprawdzają????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 11.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 tylko ze art tom sprzedaje same drzwi, bez progu, oscieznicy, zamkow. Takze nie wiem czy az tak zaoszczedzicie kupujac w art tomie. Ja za godzinke mam odbior drzwi teksas s2 i mam nadzieje ze beda rownie piekne jak na zdjeciach. no nie wiem, nie wiem - ja kupilam te drzwi z wszystkimi bajerami oprócz klamek za cenę drzwi (w Art-tomie) - jeszcze dostalam 5% rabatu bo byly z wystawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 11.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ale chyba są dobre, skoro tyle ludzi je kupuje prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 11.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 11.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 11.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Drewniane - Thermofasada ul. Górecka 31 Poznań Bardzo ładne drzwi.Coś podobnego będziemy potrzebowali. Tylko w ciemnym brązie i z jednym naświetleniem bocznym i górnym.Ile kosztowały twoje drzwi i czy ta firma ma przedstawicieli w innych miastach Dziękuję, co do ceny niestety ciężko mi sobie przypomnieć - mogę sprawdzić faktury, ale to i tak będzie cena sprzed 4 lat - a co do przedstawicielstwa mogę podać namiary na firmę: ThermoFASADA Zachód ul. Górecka 31 60-201 Poznań tel. 061 663 28 48 tel./fax 663-37-35 gsm 502 390 607 e-mail: [email protected] dopisek Zachód sugeruje, że będą też i inne kierunki - handlują wyrobami firmy DREWEXIM http://drewexim.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 12.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzięki nnatasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No tak , to ja szukam dzrzwi w internecie , a Górecką mam po sąsiedzku Czy te dzrzwi masz na zamówienie ? Fajne o takich myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 31.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Zamówiłam drzwi taakiee tylko kolor inny http://images26.fotosik.pl/186/433d40c78aa19cc8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 01.04.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To może ja tez sie pochwalę swoimi drzwiami.http://images26.fotosik.pl/184/4d8aee2b43af2dbe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 właśnie się zastanawiałam sąsiadko kiedy się pojawisz, bo drzwi masz baaardzo ładne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 01.04.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Poza tym mam chyba problem bo wprawdzie drzwi są pod zadaszeniem ale od południa więc często nagrzewa słońce, a przed tym przestrzega firma Cal. ( mam obecne blaszane i gdy słonce dobrze nagrzeje to nie mogę zamknac ich na klucz, a z klamki tez otwieraja się same, takie sa odkształcennia pod wpływem ciepła.) Jakie więc lepsze, drewniane czy blaszane? Drewniane są ładniejsze. Na mój gust to drewno powinno się mniej nagrzewać niż blacha i na pewno lepsze będą drzwi w jasnych kolorach. jakie jest mniej wiecej standardowa wielkość otworu na drzwi zewnętrzne o szerokości skrzydła 90 cm? 210/102, u mnie jest 208/100 i muszę zamawiać nietypowy rozmiar. Jeśli zrobisz otwór za duży to nie jest problem, gorzej odwrotnie. witam. mnie po 3 latach gwarancji wymieniają drzwi , które były od południa - niestety wygięły się na długości w pałąk. drzwi drewniane . południowa strona jest newralgiczna. pozd. ana Zacytuję żeby było wiadomo o co chodzi:) To jak z tymi drzwiami? witam. przepraszam ,że dopiero dzisiaj odpisuję , ale właśnie przed chwilą dostałam zawiadomienie o nowej wiadomości w tym wątku - ale, lepiej późno niż wcale. drzwi zostały wymienione na nowe w ostatnim czasie trwania gwarancji (była 3 letnia). drzwi nie były szczelne oraz nie dawało się zamknąć na wszystkie zamki. drzwi są pod zadaszeniem(dachu i balkonu) , ale tam naprawdę ostro piecze - po tarasie nie da się chodzić na boso! pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weda 01.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 inwestorka71 mam identyczne drzwi tylko że białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 01.04.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 właśnie się zastanawiałam sąsiadko kiedy się pojawisz, bo drzwi masz baaardzo ładne pozdrawiam Dziękuje sąsiadce bardzo, za miło słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts