Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

Alladyn to co jest wiejskie to te lustro weneckie - w ogóle mi ise to nie podoba... Ja bede miala normalna szybe... Tutaj nie ma tej kratki... Ja tez zamówiłam bez - dlatego że u kowala zamówię czarną kratkę - no i ważne że nie będę miała takiego koloru tylko tak jak podałam wyżej ;)

http://images23.fotosik.pl/228/0d92e30c9e727e54.jpg

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki :p :p

Wlasnie nie wiem czemu, ale ta zielen przyciaga :o

Musze pokazac mezowi, do akceptacji :wink:

Zielone są piękne, nie wiem czemu uważasz, ze wymagają odwagi. Są po prostu piękne, jaki będziesz miała kolor elewacji? Bo jeśli standardowy-polski (czyt. żółty, morelowy, brzoskwiniowy...) to mogą rzeczywiście nie pasować...

Dzieki :p :p

Wlasnie nie wiem czemu, ale ta zielen przyciaga :o

Musze pokazac mezowi, do akceptacji :wink:

Zielone są piękne, nie wiem czemu uważasz, ze wymagają odwagi. Są po prostu piękne, jaki będziesz miała kolor elewacji? Bo jeśli standardowy-polski (czyt. żółty, morelowy, brzoskwiniowy...) to mogą rzeczywiście nie pasować...

No właśnie taką jakaś elewację będę mieć... Będę miała też okiennice w kolorze okien... Gdybym wcześniej wpadła na te drzwi zamówiłabym okiennice zielone.

jesien2004 a jakiej szerokości macie mieć te drzwi. Ja mam otwór 165 cm' date=' miały być drzwi ze świetlikami, ale żonce spodobały się tego typu jak wasze i nie wiem czy te drzwi nie wyjdą za wąskie 80 cm.[/quote']

"

U W A G A : CENA DOTYCZY DZWI O WYM. SZER.160CM WYS. 212 CM CENA NETTO STANDARD OBEJMUJE DRZWI WYPOSAŻONE W ZAMEK TRZYRYGLOWY G-U AUTOMATIC, WKŁADKA PATENTOWACENA LOB ZWYKŁA 46/46 , KLAMKA-KLAMKA RONDO NR 8,9,10 , PRÓG WPUSZCZANY W POSADZKĘ , ZAWIASY PUSZKOWE SFS Z REGULACJĄ W TRZECH PŁASZCZYZNACH TRANSPORT ,SZYBY TERMICZNE (SZYBA DWUKOMOROWA ORNAMENT+FLOT+P4) , TRANSPORT. "

poczytaj sobie na ich stronie o tych drzwiach... Jakie będę mieć u siebie??????? Nie wiem....

jesien2004

Eh i będziesz miała okiennice, normalnie strasznie szkoda, że pójdziesz w polski standardzik :(, bo rzeczywiście pięknie by wyglądały zielone okiennice, a teraz to może już i za późno. Smutno mi sie zrobiło ;) tak mało jest pięknych domów u nas...

Mufka - ale te okiennice też są piękne - widziałam i sie zakochałam... Mam zdjęcia na innych domkach... Mój domek będzie piękny naprawdę. Prosty ale z pięknymi drewnianymi wstawkami... Zielony??? Podoba mi się ale mam na niego fazy... Przez całe liceum zielony butelkowy był moim ulubionym kolorem, potem go znienawidziłam, na tych drzwiach znowu go pokochałam.... Ale wiesz moje drzwi będą pociągnięte tylko bejcą więc struktura drewna będzie widoczna! Naprawdę myślę że będzie cudnie... Zielony będzie miała sąsiadka + zielone okiennice ;)