kaśka maciej 11.08.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Wszyscy macie drzwi piękne albo bardzo piękne szczególnie te drewniane. Czy myślicie że do białych okien PCV to tyko białe drzwi można dać???? Bo mi się białe nie podobają a inne okna nie pasują No i do tych co mają białe - czy czyszczenie/konserwacja da się przeżyć czy to jakaś tragedia jest? Bardzo dzwięczna będę za wszelkie sugestie Dorcia, ja myślę, że spokojnie możesz dać inny kolor, np: pasujący do bramy garażowej, czy dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Wszyscy macie drzwi piękne albo bardzo piękne szczególnie te drewniane. Czy myślicie że do białych okien PCV to tyko białe drzwi można dać???? Bo mi się białe nie podobają a inne okna nie pasują No i do tych co mają białe - czy czyszczenie/konserwacja da się przeżyć czy to jakaś tragedia jest? Bardzo dzwięczna będę za wszelkie sugestie Dorcia, ja myślę, że spokojnie możesz dać inny kolor, np: pasujący do bramy garażowej, czy dachu Tiaaa tylko ja nie chcę kolorowej bramy garażowej, bo się podwójna mniej będzie rzucała w oczy jak będzie biała, a dach czarny albo grafitowy będzie, wiec też pupa Jak tak sama słucham co piszę to dochodzę do wniosku że bez sensu gadam i chyba muszą być białe, bo inne będą pasować jak świnia do siodła... TYLKO CZY ONE SIĘ BARDZO BRUDZĄ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 11.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 [quote aka-jonek dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 11.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 DorciaIQja mam białe okna a drzwi w kolorze jak widać powyżej ( te z reklamacji CAL ) jednak dopasowałam je do koloru dachu i do tego dopasowałam bramę garażową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 11.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 w końcu i ja mogę pokazać swoje drzwi, świeżo zamotnowane...jeszcze ciepłe http://th.interia.pl/20,gd17471d12359648/i754605.jpg http://th.interia.pl/20,gd17471d12359648/i754604.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleXia78 11.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 to i ja sie pochwale http://images32.fotosik.pl/334/dc362496bb67b04d.jpg http://images33.fotosik.pl/342/c80c945ee475a098.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 mathiasso te Twoje drzwi całkiem w moim guście, czyli piękne . Możesz napisać z czego są zrobione, gdzie kupione i czy ... dla tych co się wykańczają, zwłaszcza finansowo (czyli za ile?). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 12.08.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 mathiasso te Twoje drzwi całkiem w moim guście, czyli piękne . Możesz napisać z czego są zrobione, gdzie kupione i czy ... dla tych co się wykańczają, zwłaszcza finansowo (czyli za ile?). aka drzwi kupiłem tam gdzie okna czyli w oknoplusie, oni sprzedają drzwi firmy Adeco które są z pcv (przynajmniej tak mam w opisie) model Elit. kosztowały 4200 z montażem, chcieliśmy coś tańszego ale ciężko było znaleźć jakieś równie fajne drzwi . te od razu nam się spodobały (były wystawione w salonie) i mają dokładnie ten sam kolor co okna (czyli orzech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.08.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 drzwi kupiłem tam gdzie okna czyli w oknoplusie, oni sprzedają drzwi firmy Adeco które są z pcv (przynajmniej tak mam w opisie) model Elit. kosztowały 4200 z montażem, chcieliśmy coś tańszego ale ciężko było znaleźć jakieś równie fajne drzwi . te od razu nam się spodobały (były wystawione w salonie) i mają dokładnie ten sam kolor co okna (czyli orzech) O i okna mamy w tym samym kolorze . Dzięki za info. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 12.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Liczę na pomoc. Szukam drzwi drewnianych w kolorze ciemnego dębu. W różnych firmach, różny ma odcień ten ciemny dąb. Nie mogę znaleźć nic co by spełniało moje oczekiwania. Potrzebuję drzwi w klasycznym stylu, najlepiej w renolicie 2052089 lub 3167004. I jednocześnie mam pytanko do AleXia78, czy Twoje drzwi są w kolorze palisander? Jakiego koloru masz okna? Może jeszcze Honia74 oświeci mnie jaki ma kolor drzwi. Rozważam firmę CAL, ma dosyć bogatą paletę kolorów, tylko zmartwiłam się Twoją reklamacją. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 13.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 MonikaAndrzej Ja mam kolor teak sosna A co do reklamacji to lada dzień mam mieć odpowiedź wtedy napewno podam informację . Ogólnie słyszałam że CAL ma dobre drzwi . Może źle trafiłam . Pozdrawiam życzę udanego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleXia78 13.08.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Liczę na pomoc. Szukam drzwi drewnianych w kolorze ciemnego dębu. W różnych firmach, różny ma odcień ten ciemny dąb. Nie mogę znaleźć nic co by spełniało moje oczekiwania. Potrzebuję drzwi w klasycznym stylu, najlepiej w renolicie 2052089 lub 3167004. I jednocześnie mam pytanko do AleXia78, czy Twoje drzwi są w kolorze palisander? Jakiego koloru masz okna? Może jeszcze Honia74 oświeci mnie jaki ma kolor drzwi. Rozważam firmę CAL, ma dosyć bogatą paletę kolorów, tylko zmartwiłam się Twoją reklamacją. Pozdrawiam Drzwi są koloru orzech, okna również. Niestety zdjęcia robiłam wieczorową porą dlatego kolor jest przekłamany. Mogę jedynie powiedzieć, że kolor drzwi jest idealny do moich orzechowych okien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 13.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dzięki dziewczyny za pomoc. Dziś byłam w salonie drzwi firmy CAL i jedyny kolor który pasuje mi do okien to orzech ale w dębie i takie drzwi bez specjalnych dodatków kosztują 5700, to przerażająca cena. AleXia, jestem bardzo ciekawa czy Twoje drzwi są właśnie w odcieniu takiego orzecha jakiego szukam. Jeśli możesz, to zrób zdjęcia, tak,żeby kolor był w miarę realny i napisz z jakiej firmy są te drzwi. Znam ten model z Art-Tomu i Stobrawy ale tam nie ma takiego koloru. Ponadto zastanawiam się czy jest sens władowania w drzwi dębowe takich pieniędzy. Boję się,że drewno może sie odkształcać a także rozsychać na słońcu czy puchnąć od wilgoci. Mam w moim mieszkaniu drzwi stalowe za które dałam 2tys i nie mam im nic do zarzucenia,sprawują się idealnie. Na drewnie boję się uszkodzeń,próbowałam w sklepie, po przejechaniu paznokciem robi się rysa! Więc czy dać 6tys za drzwi w dębie? Można jeszcze 4,5tys za drzwi w sośnie lub ok2tys za drzwi stalowe(może wyglądu takiego jak dąb nie mają, ale wiem,że nic się z nimi nie dzieje).AleXia z czego są Twoje drzwi ile Cię kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 I po co przepłacać? Przejrzyjcie katalog drzwi zewnętrznych (drewnianych, wzmacnianych wewnątrz blachą ) ze Stobrawy: http://www.stobrawa.superzakupy.biz/. Nie dosyć, że są doskonałej jakości, dostawa na terenie całej Polski jest gratis, to zobaczcie jakie są niedrogie Też mamy od nich drzwi, niestety tego naszego, dworkowego Teksasa już nie produkują Zdjęcie z telefonu, więc jakość nietęga 2 pary kosztowały trochę powyżej 5 000 zł. http://img504.imageshack.us/img504/1502/dsc03998xp0.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 a u nas będą takie: http://www.adeco.pl/modele/-C39_1.jpg lub: http://www.adeco.pl/modele/-C23_1.jpg kolor antracyt taki jak na pierwszych drzwiach (RAL 7016) do tego okna w identycznym kolorze i brama (Normstahl Euroflair ISO) również antarcyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleXia78 15.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzięki dziewczyny za pomoc. Dziś byłam w salonie drzwi firmy CAL i jedyny kolor który pasuje mi do okien to orzech ale w dębie i takie drzwi bez specjalnych dodatków kosztują 5700, to przerażająca cena. AleXia, jestem bardzo ciekawa czy Twoje drzwi są właśnie w odcieniu takiego orzecha jakiego szukam. Jeśli możesz, to zrób zdjęcia, tak,żeby kolor był w miarę realny i napisz z jakiej firmy są te drzwi. Znam ten model z Art-Tomu i Stobrawy ale tam nie ma takiego koloru. Ponadto zastanawiam się czy jest sens władowania w drzwi dębowe takich pieniędzy. Boję się,że drewno może sie odkształcać a także rozsychać na słońcu czy puchnąć od wilgoci. Mam w moim mieszkaniu drzwi stalowe za które dałam 2tys i nie mam im nic do zarzucenia,sprawują się idealnie. Na drewnie boję się uszkodzeń,próbowałam w sklepie, po przejechaniu paznokciem robi się rysa! Więc czy dać 6tys za drzwi w dębie? Można jeszcze 4,5tys za drzwi w sośnie lub ok2tys za drzwi stalowe(może wyglądu takiego jak dąb nie mają, ale wiem,że nic się z nimi nie dzieje).AleXia z czego są Twoje drzwi ile Cię kosztowały? Monika moje drzwi są firmy Art-Tom, kolor orzech. Kosztowały mnie 4500 zł z montażem. Jeśli chodzi o kolorystykę to ciężko jest pokazać realny kolor na zdjęciach. Nie wiem jakiej firmy masz okna, mogę tylko powiedzieć ze ja mam okna plastikowe firmy aluplast kolor ciemny orzech i drzwi pasują idealnie.Jak tylko będzie pogoda sprobuje zrobić kilka fotek. pozdrawiam. AleXia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.08.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Stobrawa rozprowadza drzwi od Art-Toma właśnie, ale zakupy są wygodniejsze, bo w sklepie internetowym z gratisową dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.08.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zdecydowałam się na model z dużą ilością przeszkleń, bo mam obsesję na temat ciemnego hollu - a teraz zachodzę w głowę jak przesłonić te szybki Drzwi są bardzo starannie wykonane, produkcja Nicewicz. http://foto2.m.onet.pl/_m/4f44d1e7a4ad9f210cdea8bd5089fbf6,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No i do tych co mają białe - czy czyszczenie/konserwacja da się przeżyć czy to jakaś tragedia jest? Tragedia . Ale mnie się moje białe podobają i ten jeden raz w miesiącu, to jakoś przeżyję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A to nasze. Na razie jeszcze ofoliowane. http://images30.fotosik.pl/260/4213162aea568320.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts