Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

no to ja tez sie pochwalę ;-)

tylko nie wiem czy uda mi się wstawić zdjęcie

http://images23.fotosik.pl/31/c0b078149f78cda6med.jpg

a jednak chyba sie udalo

zdjęcie było robione jak była "przymiarka" drzwi - czyli sprawdzenie czy stolarz z murarzem sie dobrze dogadali :-)

zamontowane wszystko bedzie w sobotę więc wtedy pochwalę się efektem końcowym

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malmuc - ja też właśnie na drzwiach zniczuka się wzorowałem bo do zniczuka mam trochę za daleko (500km) i trochę drogo by mnie to wyszło wszystko razem.

Mi zrobił je miejscowy fachowiec "starej daty" który jest już na emeryturze ale jeszcze sobie dorabia od czasu do czasu

zaba_gonia - bardzo fajne drzwi długo nie moglem sie zdecydowac czy zrobic jak u CIebie czy jednak obmurowac klinkierem dookoła -i nadal nie wiem czy dobrze wybrałem :-) bo tak jak u Ciebie też super wygląda

no to ja tez sie pochwalę ;-)

tylko nie wiem czy uda mi się wstawić zdjęcie

http://images23.fotosik.pl/31/c0b078149f78cda6med.jpg

a jednak chyba sie udalo

zdjęcie było robione jak była "przymiarka" drzwi - czyli sprawdzenie czy stolarz z murarzem sie dobrze dogadali :-)

zamontowane wszystko bedzie w sobotę więc wtedy pochwalę się efektem końcowym

Podobają mi się Twoje drzwi :o)

Może podałabyś namiary na stolarza u którego je robiłaś :o)

Pozdrawiam :)

BAAAAARDZO ŁADNE DRZWI

P.S. Urzędowski ma w ofercie drzwi z poziomymi szybkami - troszeczkę podobne - właśnie zastanawiałam sie nad nimi bo pasowały by mi wzorem do wewnętrznych -teraz jestem coraz bardziej przekonana

Czy wiesz że drzwi Urzędowskiego nieposiadają żadnych certyfikatów Instytutu Techniki Budowlanej i możesz mieć problemy z ubezpieczeniaem domu? :lol:

malmuc - ja też właśnie na drzwiach zniczuka się wzorowałem bo do zniczuka mam trochę za daleko (500km) i trochę drogo by mnie to wyszło wszystko razem.

Mi zrobił je miejscowy fachowiec "starej daty" który jest już na emeryturze ale jeszcze sobie dorabia od czasu do czasu

Hej maslak :)

widzę, że historia sie powtarza :D , też dzwoniłam kiedyś do Zinczuka, ale oni nie mają tu na południu żadnych punktów sprzedaży. Mój małżonek zrobił według siebie rysunek,( rozstawił szybki równomiernie chociaż ja wolałam tak ja Ty masz) i zaniósł go do stolarza. Nie znam kolesia i nie widziałam jego roboty, mam nadzieję ze niczego nie spartoli :-? , okna mamy popielate i drzwi też takie będą. Proszę Cie podpowiedz mi jakiej wysokosci są Twoje szybki, rozmiar albo raczej na jak dużą wnekę je zrobiłeś i z jakiego są drzewa?

PS mam nadzieję, ze będę miała sie czym pochwalić za 2 tygodnie :roll:

Pozdrawiam serdecznie

http://dopuser.republika.pl/drzwi.jpg

Firma Bracia Kowalscy.

Dopuser Piekne te drzwi. Czy możesz podać jakiś bliższy kontakt na Braci Kowalskich. Gdzie konkretnie w zachodnipomorskim (może być na priv, jeśli wolisz).

Pozdrawiam

BAAAAARDZO ŁADNE DRZWI

P.S. Urzędowski ma w ofercie drzwi z poziomymi szybkami - troszeczkę podobne - właśnie zastanawiałam sie nad nimi bo pasowały by mi wzorem do wewnętrznych -teraz jestem coraz bardziej przekonana

Czy wiesz że drzwi Urzędowskiego nieposiadają żadnych certyfikatów Instytutu Techniki Budowlanej i możesz mieć problemy z ubezpieczeniaem domu? :lol:

Wood - dzięki ,jeszcze to sprawdzę na wszelki wypadek -kompletnie sie nie orientuję w przepisach ubezpieczeniowych- masz moze jakieś informacje o wymaganiach firm ubezpieczeniowych - bo np. mam zamontowana w domu instalację alarmowa ...