Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prawie każdy producent robi drzwi w każdym kolorze z palety RAL. Niestety są one wtedy 20-4-% droższe... I dlatego zamiast grafitowych będę miała białe. Też piękne!

Zgadza się, że droższe. Jak dodać do tego okna i brame to za sam kolor wychodzi mi prawie 10tys więcej :(

malmuc - ja też właśnie na drzwiach zniczuka się wzorowałem bo do zniczuka mam trochę za daleko (500km) i trochę drogo by mnie to wyszło wszystko razem.

Mi zrobił je miejscowy fachowiec "starej daty" który jest już na emeryturze ale jeszcze sobie dorabia od czasu do czasu

Hej maslak :)

widzę, że historia sie powtarza :D , też dzwoniłam kiedyś do Zinczuka, ale oni nie mają tu na południu żadnych punktów sprzedaży. Mój małżonek zrobił według siebie rysunek,( rozstawił szybki równomiernie chociaż ja wolałam tak ja Ty masz) i zaniósł go do stolarza. Nie znam kolesia i nie widziałam jego roboty, mam nadzieję ze niczego nie spartoli :-? , okna mamy popielate i drzwi też takie będą. Proszę Cie podpowiedz mi jakiej wysokosci są Twoje szybki, rozmiar albo raczej na jak dużą wnekę je zrobiłeś i z jakiego są drzewa?

PS mam nadzieję, ze będę miała sie czym pochwalić za 2 tygodnie :roll:

Pozdrawiam serdecznie

Szybki u mnie mają 8 cm w świetle - wnęki na nie były chyba 10 cm jak dobrze kojarzę