Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ze względu na nietypowy wymiar otworu dzrwiowego - 125 X 225 cm. nie mogę kupić drzwi standardowych, lecz muszę zlecić wykonanie ich jakiemuś majstrowi. W związku z tym proszę o namiar na dobrego fachowca w Białymstoku lub okolicach.

O namiar pytaj w grupie budujcej "Białystok". Na pewno majątam lepsze rozeznanie. Bo w okolicach Bialegostoku jest tyle roznych zakladów... zebys tylko zle nie trafila .

mamanatki..

masz tu troszkę racji:

na mój gust połowa polskich drzwi stalowych otworzy się w ten sam sposób - otwieraczem do konserw. Każdy normalny standard ma tylko blachę i piankę w środku. Ten film produkcji rosyjskiej to ich sposób walki z konkurencją - co nie znaczy, że polecam chińskie drzwi a te z filmu to w ogóle nadają się co najwyżej do nieogrzewanych pomieszczeń gospodarczych. O nie, nigdy więcej!

raczej wygłądało to jak świetna zabawa kilku dziennikarzy a co do takich drzwi to oglądałem je w Bricomanie dookoła i od dołu i pod góry i rzeczywiście nie mają ramiaka nie mają wypełnienia a jedynie plaster miodu a ich konstrrukcja jest tak słaba ze po otwarciu ich na wystawie nie mogłem zamknąć tego towaru spowrotem bo ostre przechyły łapał masakra cienka blach i oszustwo przy mojej wadze wbiegłbym z nimi do domu.

Facet27,

tu muszę trochę skomentować sprawę..

CAL w przypadku problemu będzie szybko interweniował swoim serwisem - szybciej niż w Porcie spełnię drogę formalną. I nie chcę myśleć co będzie, gdy Klient zgubi gwarancję..

Póki co jednak na "moje" drzwi z Porty narzekać nie mogę.

A i tak polecę Urzędowskiego - będzie nie tylko w lepszym standardzie ale i pewnie będzie tańszy - szczególnie w drzwiach z doświetlami.

Owszem CAl bardzo szybko i ładnie załatwi reklamację przysyłając swój serwis jest ylko jedno ale nie sprzedaje tyle towaru co Porta gdyby Porta robiła tak jak CAL to jej drzwi byłyby dużo droższe jeździj teraz po całym krajju na każda nawet niezasadną reklamacje. A co do długości jej trwania to bywa różnie zalezy kto się tym zajmuje rozumiem że nie jesteś bezpośrednim diealerem. Kwestia kto Cie obsługuje i jak ludzie są tylko ludźmi i moga się pomylić albo o czymś zapomnieć a ten się nie myli kto nic nie robi. Praca bezpośrednio duzo daje wiesz co się dzieje i nikt Ci kitu nie wciśnie. A zewnętrzne drzwi pomimo braku serwisu Porta ogląda bez wywózki robi to RKS z danego regionu.

pozdrawiam

Gerda robi nawet niebrzydkie wzory (aż nie wierzę ze to ja piszę) niestety maja jeden podstawowy minus okleina często złazi z tych drzwi miejmy nadzieje ze w twoim przypadku tak nie bedzie (sądząc po cieniu na zdjęciu masz zadaszenie) co do złodziei to chodzi o kwestię zachęcania do odwiedzin bo jak ma takie drzwi to w środku musi być coś cennego. gdybym miał wstawiac do domu antywłamy to byłyby to drzwi Dierre sa droższe ale o niebo lepsze. A że uważam iż do domu jednorodzinnego nie ma sensu to wstawiłbym opisywane wczesniej.