Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolega prezentujący piekne drzwi z wypełnieniem "AdeCO" wprowadził nas niechcący w błąd. Zmówione przez niego drzwi nie są z firmy Adeco tylko z wypełnieniem Fromasco! Model 02. Adeco ma podobny model ylko jego cena to ponad 4000 za wypełnienie! Adeco ma bardzo drogie wypełnienia ponad 4000, polskie firmy oferują podobne za połowę niższą cenę! Stąd jego cena. W firmie Baumal stosują te dwa wypełnienia! Wiem bo się do nich zgłosiłam zachęcona pięknymi drzwiami naszego kolegi!

Kolega prezentujący piekne drzwi z wypełnieniem "AdeCO" wprowadził nas niechcący w błąd. Zmówione przez niego drzwi nie są z firmy Adeco tylko z wypełnieniem Fromasco! Model 02. Adeco ma podobny model ylko jego cena to ponad 4000 za wypełnienie! Adeco ma bardzo drogie wypełnienia ponad 4000, polskie firmy oferują podobne za połowę niższą cenę! Stąd jego cena. W firmie Baumal stosują te dwa wypełnienia! Wiem bo się do nich zgłosiłam zachęcona pięknymi drzwiami naszego kolegi!

Witam

bez podniety dobrze ?.... - jak bys czytała po kolei posty do napisałem ze sie pomyliłem i jest to frohmasco - kilka postów dalej ( a adeco widziałem osobiście takie samo ! - miałem zamówione ale była rezygnacja bo jakos mnie jakoscia nie zaskoczyło dlatego zrezygnowałem dla ceny na frohmasco)

pozdr

nie podniecam się Tylko widzę że zainteresowanie wzrosło ADECO. JA DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ŻE PODZIELIŁEŚ SIĘ NA FORUM TYMI DRZWIAMI Z TEGO WZGLĘDU ŻE SĄ PIĘKNE NO I NIE WIEDZIAŁAM W OGÓLE O ISTNIENIU TAKICH DRZWI. OCZYWIŚCIE JEŚLI ZDECYDUJĘ SIĘ TO TYLKO NA WYPEŁNIENIE FROMASCO ZE WZGLĘDU NA CENĘ

nie podniecam się Tylko widzę że zainteresowanie wzrosło ADECO. JA DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ŻE PODZIELIŁEŚ SIĘ NA FORUM TYMI DRZWIAMI Z TEGO WZGLĘDU ŻE SĄ PIĘKNE NO I NIE WIEDZIAŁAM W OGÓLE O ISTNIENIU TAKICH DRZWI. OCZYWIŚCIE JEŚLI ZDECYDUJĘ SIĘ TO TYLKO NA WYPEŁNIENIE FROMASCO ZE WZGLĘDU NA CENĘ

no i wszystko wyjaśnione... ;-), pozdrawiam

mam mętlik w głowie - za dużo wycen i producentów : czy cena : 7600 za takie drzwi to drogo, tanio?

drewno, klejone, sosnowe, 68mm. zamek listwowy, zawiasy SFS, klamka , wkładki klasy C, szyby P4 + stopsol (brąz odbijający światło), ościeżnica, próg.

rozmiar : 170 x 210 H

cena z pomiarami i montażem.

http://images50.fotosik.pl/242/bc0c25b41e294c9c.jpg

jeszcze nie obrobione ale już są:

http://img11.imageshack.us/img11/9716/drzwit.th.jpg

enickman - bardzo ładne drzwi :)

jak Ci się udało przekonać stolarza do zrobienia takich ? :) ja poleglam...:lol:

Mógłbyś pokazać więcej domowych zdjęć ? :)

drzwi robiła mi ta sama firma co okna:

http://www.look-okna.pl