Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szersze pewnie wyglądają ciekawiej, ale te drzwi są typowe. Oglądaliśmy je dzisiaj i są bardzo dobrze wykonane i o bardzo dobrym współczynniku przenikania ciepła - 1. Wybór drzwi to taki sam dylemat jak: z czego budować, jaka ściana, okna itp. Cieszę się, że mamy to już za sobą :D

Pozdrawiam

taaaa wszyscy sie cieszą kiedy w końcu sie zdecydują i wybiorą, za nim zaczęłam budować myślałam że to będzie przyjemnością :roll:

a na razie mnie to wykańcza :wink:

dziś byłam zobaczyć swoje drzwi, idą do jeszce jednego malowania i najprawdopodobniej będą 24-go montowane.

Pierwowzorem naszych drzwi były te od Zinczuka, w rezultacie wyrysowalismy dla stolarza drzwi z czterema szybkami o wys 11 cm.

Pozdrawiam

Ja mam takie :-) http://www.budexpol.siedlce.pl/images/drzwi/cal/cal3.jpg

E no cycuś te drzwi,z jakiej firmy i ile kosztowały? :D

Mnie tez sie strasznie podobaja. Drzwi sa z firmy Cal http://www.drzwi-cal.pl/ Ile kosztowały nie mam pojęcia, bo kupowalismy od dewelopera cały dom :-). Na stronie producenta znalazłam info, ze sosnowe kosztuja prawie 3400 netto. Pozdr

Te grafitowe drzwi są piękne - szkoda,że kiedyś takich nie było.Obiecałąm sobie ,że jeśli kiedyś będę musiała odnawiać swoje drzwi i okna (drewniane) to pomaluję na taki właśnie kolor.

Pozdrawiam.

i teraz tez takich nie ma :-?

jedyne wyjście to zamówienie u stolarza, który je zrobi i pomaluje na wybrany przez siebie kolor :D

Pozdrawiam