zenewos 11.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ale cudne,K&R! Jeszcze takich nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 11.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A nasze drzwi juz zamontowane Jeszcze nie dokonczone obrabianie bo cyknelam fotke na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 12.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 agnie-cha, Moje drzwi to kolor meranti M11 (tak samo okna). Szyba w doswietlu nie jest przezroczysta, jest tak jakby przydymiona. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 13.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja również pochwale się naszymi drzwiami: http://www.empikfoto.pl/albumy32/157081/953681/previews/32957070_dsc08974.jpg Proszę o firmę, ewentualnie cenę drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGry 13.04.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 pikne są możesz zdradzic wiecej szczegółów ? mnie sie nie spieszy, mogę poczekać i długo jamaju, (witam sąsiada ) dakota, tez piękne ! Queene, dopiero teraz zauważyłam, że zainteresowały Cię moje drzwi .. a juz się martwiłam, że nikt nie podziela mojego zachwytu )) Drzwi są zrobione z drewna mahoniowego i barwione pod kolor stolarki okiennej (cos w stylu złotego dębu), zresztą okna robił ten sam stolarz z okolic Opola. Jakie szczegóły Cię interesują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jasię właśnie zastanawiam nad Urzędowskim z przeszkleniem i dwoma doświetlami po bokach. Dostałam wycenę na 7500 brutto z montażem. Czy to są dobrej jakości drzwi. Ewentualnie na co mam zwrócić uwagę? Noi ze względu na cenę jeszcze pcv chodzi mi po głowie - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 17.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Proszę o firmę, ewentualnie cenę drzwi? Witaj Frohmasco model O2 kosztowały 5050,00 z montażem. Ten sam model można kupic Addeco - ale są nie co droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 A ja mam znowu mętlik w głowie bo chcę antywłamaniowe a drewniane i pcv nie spełniają takich norm więc chyba stalowe. Dostałam ofertę ze ZBIGMETU na 7500 z montażem w okleinie naturalnej. MACIE JAKIEŚ OPINIE O ZBIGMECIE????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Queene, dopiero teraz zauważyłam, że zainteresowały Cię moje drzwi .. a juz się martwiłam, że nikt nie podziela mojego zachwytu )) Drzwi są zrobione z drewna mahoniowego i barwione pod kolor stolarki okiennej (cos w stylu złotego dębu), zresztą okna robił ten sam stolarz z okolic Opola. Jakie szczegóły Cię interesują ? szukam takich tylko doświetle boczne musi miec max 25 cm, mozesz podac cene tych drzwi ? widze ze tutaj otwarcie pisze sie ceny myslisz ze mogłabym zamówic drzwi pod swoje wymiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 19.04.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Heeejoo,Kłaniam się pięknie.Na razie nie mogę pochwalić się swoimi. Przyjemnie się oglądało Wasze.Mam pytanko: jak sądzicie, czy gdy drzwi otwierają się do wnętrza, to źle? Tak mi powiedzieli fachmany od wylewek. I jestem trochę przestraszona, bo drzwi już czekają (w magazynie Dierre) na montaż. Osobiście uważam, że do domu się wchodzi, a więc drzwi skrzydłem idą do wewnątrz (zawiasy wewnątrz). Co innego z wchodzeniem do kotłowni, czy łazienki. Tak też miałam w projekcie, i o ile "czepiałam" się różnych szczegółów, to to (drzwi zewnętrzne do wewnątrz) uznałam za prawidłowe. A jak Wy uważacie? Czy mogą być jakieś kłopoty, co sugerowali wylewkarze? (Jak mi zamontują , to oczywiście Wam pokażę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Heeejoo, Kłaniam się pięknie. Na razie nie mogę pochwalić się swoimi. Przyjemnie się oglądało Wasze. Mam pytanko: jak sądzicie, czy gdy drzwi otwierają się do wnętrza, to źle? Tak mi powiedzieli fachmany od wylewek. I jestem trochę przestraszona, bo drzwi już czekają (w magazynie Dierre) na montaż. Osobiście uważam, że do domu się wchodzi, a więc drzwi skrzydłem idą do wewnątrz (zawiasy wewnątrz). Co innego z wchodzeniem do kotłowni, czy łazienki. Tak też miałam w projekcie, i o ile "czepiałam" się różnych szczegółów, to to (drzwi zewnętrzne do wewnątrz) uznałam za prawidłowe. A jak Wy uważacie? Czy mogą być jakieś kłopoty, co sugerowali wylewkarze? (Jak mi zamontują , to oczywiście Wam pokażę) nie spotkałam domu z drzwiami otwieranymi na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 19.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 w końcu wyczekane, zamontowane i można pokazać http://images50.fotosik.pl/285/71764b3962fac273.jpg http://images46.fotosik.pl/284/b5de78723b554882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 19.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 nie spotkałam domu z drzwiami otwieranymi na zewnątrz No właśnie zorrinka takie ma. (Ponawiam pytane z wcześniejszego postu.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 19.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 No właśnie zorrinka takie ma. (Ponawiam pytane z wcześniejszego postu.) nas nikt nie informował o przeciwskazaniach. i nie wiem jakiego typu mogłyby one być u nas tak jest wygodniej i nie zajmują miejsca w wiatrołapie. jak dla mnie to zależy to tylko i wyłącznie od ciebie i ile masz miejsca (chociaż nie jestem fachowcem) u nas sprawdziły się w 100%. więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 20.04.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 U mnie też będą się otwierały na zewnątrz. Wg mnie tak jest wygodnie i nie zajmują miejsca w wiatrołapie. Nad drzwiami mam wnękę i okap więc niec na nie nie pocieknie. Zorrinka - piekne drzwi, tez będę miała taki "bordowy" kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 24.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam.Stoje przed wyborem drzwi wejściowych, czy ktoś z Was zetknął się z drzwiami z włókna szklanego firmy Vikking? http://www.vikking.eu/vikking.php?action=menu&id=83Oglądaliśmy ich wystawkę w sieci drzwi się nam spodobały, zwłaszcza to, że sa niewymagające i podobno "niezniszczalne" .Czy ktoś już je może użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A to nasze drzwi zewnętrzne Hormanna,kolor orzech:http://images50.fotosik.pl/287/1fe7aef6cf569ae2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 25.04.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 barto307cc, super są te drzwi, my też będziemy takie mieć, tylko białe. Mam pytanie, czy te są z tej tańszej serii "ThermoPro"?? Jeśli tak, to mam pytanie, czy zamawiałaś je w tym roku i w jakiej cenie?? Bo wiem, że one były za niecałe 4000 w zeszłym roku, niby w promocji i ta promocja miała się kończyć pod koniec grudnia 2009... I jeszcze pytanie o pochwyt. Czy jest wygodnie korzystać z niego, bo jest położony blisko zamka i czy wygodnie się te drzwi otwiera??Z góry dzięki za odpowiedź (może być na priva)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 barto307cc, super są te drzwi, my też będziemy takie mieć, tylko białe. Mam pytanie, czy te są z tej tańszej serii "ThermoPro"?? Jeśli tak, to mam pytanie, czy zamawiałaś je w tym roku i w jakiej cenie?? Bo wiem, że one były za niecałe 4000 w zeszłym roku, niby w promocji i ta promocja miała się kończyć pod koniec grudnia 2009... I jeszcze pytanie o pochwyt. Czy jest wygodnie korzystać z niego, bo jest położony blisko zamka i czy wygodnie się te drzwi otwiera?? Z góry dzięki za odpowiedź (może być na priva)! Drzwi zamawiałam w grudniu 2009 właśnie z tej promocji,płaciłam 3990zł.Dopłacałam za zaczep jeszcze 200zł,który umożliwia otwieranie z zewnątrz bez klucza.Bo w standardzie go nie ma,a jak wyjdziesz na chwile np na ogród i Ci się zamkną drzwi to bez klucza ich nie otworzysz. A zamek nie jest tak bardzo blisko pochwytu,może tak wyszło na zdjęciu,ale swobodnie można wkładać klucz. Pochwyt jest bardzo wygodny ,choć otwierałam te drzwi parę razy narazie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 25.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzięki za szybką odpowiedź! Na temat tego pochwytu, to gdzieś (chyba na FM) wyczytałam, że niby nie do końca wygodny, bo jak się ma np. duży pęk kluczy, to ciężko się "pomieścić"... Ale i tak jestem do tych drzwi przekonana muszę je mieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts